非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
人地想凌晨係個24小時開放嘅地方溫書 然後返學校訓覺啫
都冇話過要溫24小時

24小時開放俾hku學生

dse雞想偷雞入唔屌得啊

佢aim 野同人唔同呢句串柒柒係抵屌,想偷入hku 都可以屌
只不過人地真係冇講過溫足24個鐘嘛
淨係想搵一個凌晨都開放嘅地方溫啫

凌晨溫完第二日返學
一係就廿四,一係就返學校訓教
兩樣都抵屌

佢aim 野同人唔同呢句串柒柒係抵屌,想偷入hku 都可以屌

凌晨溫完第二日返學
兩樣都抵屌

6點食晚飯 然後訓覺 凌晨起身出街溫書

雖然反智 不過冇話唔得嘅
樓主係咪好想玩玩了
真係要溫嘅企喺度都溫到啦

利申hku med
人地想凌晨係個24小時開放嘅地方溫書 然後返學校訓覺啫
都冇話過要溫24小時

凌晨溫完第二日返學
兩樣都抵屌

上面d友咁都要同佢兜
事實就係冇必要咁做,咁溫亦都唔會高效
如果樓主講到自己aim咁高,到底有咩必要通頂温書?

當你應付dse都要通頂時,就算俾你符碌入到神科,你讀唔讀得黎啊
算啦有d人真係凌晨先溫到書

我就係
唔係凌晨溫就會勁易分心
迫不及待?
中學時代大家都有過,日日返學放學都困係學校入面,比黎比去都只係身邊嘅同學,夜郎自大在所難免,未考過DSE、經歷過、見識過都好難改變嘅,大家俾個機會樓主啦

不過樓主一串就串中個MPhil真係好柒,下次攞威前睇路呀
等放榜鞭屍
好想睇下樓主aim咩要讀24小時
想通了,即將要和社會接軌,
就職後要拼盡全力 賺錢,拿取權力。
會首先經 香港公開大學BBA(C&G) FT. 進場,先拿Degree。
然後一邊工作一邊拿Master,以最快速度上位。
成功KO第一捅金後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞樂團,養孩子,父母,去幫有需要的人)
4年 Business Law, 將來就可以用法律監管公司各個部門。
又要負責幫公司和 港交所,稅務局聯繫。
更加可以有能力為公司制定未來政策。
表現好的話可以入董事會。
簡直是公司主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。
日日溫9-5都輕鬆入u啦
仲要返自己中學溫
中學時代大家都有過,日日返學放學都困係學校入面,比黎比去都只係身邊嘅同學,夜郎自大在所難免,未考過DSE、經歷過、見識過都好難改變嘅,大家俾個機會樓主啦

其實而家好多dse仔連 mphil解乜都未知 唔係講笑

咩叫mphil

其實而家好多dse仔連 mphil解乜都未知 唔係講笑

佢世界得自己 識閪咩mphil咩
我代樓主答,我aim hkuspace medic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞