非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
去撚大到溫咪得囉
想通了,即將要和社會接軌,
就職後要拼盡全力 賺錢,拿取權力。
會首先經 香港公開大學BBA(C&G) FT. 進場,先拿Degree。
然後一邊工作一邊拿Master,以最快速度上位。
成功KO第一捅金後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞樂團,養孩子,父母,去幫有需要的人)
4年 Business Law, 將來就可以用法律監管公司各個部門。
又要負責幫公司和 港交所,稅務局聯繫。
更加可以有能力為公司制定未來政策。
表現好的話可以入董事會。
簡直是公司主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。

其實我每次睇呢篇野都起哂雞皮
到底果時佢點解可以打出黎
中學時代大家都有過,日日返學放學都困係學校入面,比黎比去都只係身邊嘅同學,夜郎自大在所難免,未考過DSE、經歷過、見識過都好難改變嘅,大家俾個機會樓主啦

不過樓主一串就串中個MPhil真係好柒,下次攞威前睇路呀

Dse雞走去挑mphil機
科大好似唔洗學生證

係呀唔洗呀,特登入黎啦
溫書使咩24小時咁溫呀

可能我aim既野同你aim既唔同

可能你特別蠢添
叫你去撚大呀
都係hk字頭
想通了,即將要和社會接軌,
就職後要拼盡全力 賺錢,拿取權力。
會首先經 香港公開大學BBA(C&G) FT. 進場,先拿Degree。
然後一邊工作一邊拿Master,以最快速度上位。
成功KO第一捅金後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞樂團,養孩子,父母,去幫有需要的人)
4年 Business Law, 將來就可以用法律監管公司各個部門。
又要負責幫公司和 港交所,稅務局聯繫。
更加可以有能力為公司制定未來政策。
表現好的話可以入董事會。
簡直是公司主力核心。
我迫不及待好想玩玩了。

其實我每次睇呢篇野都起哂雞皮
到底果時佢點解可以打出黎

睇到都覺很嘔心
非香港人去香港生仔會唔會俾人趕?
去打卡 po snapchat
原本間U都無咩位你地班粉腸都仲要去爭埋一份 留係學校/落cafe唔得既
屌 睇死你咪又係去I大
以前有個同學中一包尾
中二開始每日溫一個鐘 通常係6-7(365日都抽一個鐘)以前打緊信長到六點都走場去溫
中三果年已經全級第二
中六仲每星期打幾場lol 10點半訓覺,每日溫最多4個鐘書,屋企ps Xbox 電腦 乜9都有,仲日日打籃球,仲有個好撚正既家姐係屋企行黎行去 咪一樣係溫書果陣咩都唔諗,最後得兩科冇五** 讀緊medic

如果你集中到既,條女唔著衫都阻唔到你溫書
唔得既,係間空既自修室都可以望住張空檯發牛豆

我當你再勁最多咪每日溫12個鐘,24個鐘你捱到去考果日都未死我連層樓都比埋你又點話
btw之前俄羅斯都唔知德國做過人體實驗好似15日唔訓覺就變哂痴線佬自殺,希望樓主可以aim完你個狀元夢順便prove埋個新既科學奇跡,如何5個月不睡覺
以前有個同學中一包尾
中二開始每日溫一個鐘 通常係6-7(365日都抽一個鐘)以前打緊信長到六點都走場去溫
中三果年已經全級第二
中六仲每星期打幾場lol 10點半訓覺,每日溫最多4個鐘書,屋企ps Xbox 電腦 乜9都有,仲日日打籃球,仲有個好撚正既家姐係屋企行黎行去 咪一樣係溫書果陣咩都唔諗,最後得兩科冇五** 讀緊medic

如果你集中到既,條女唔著衫都阻唔到你溫書
唔得既,係間空既自修室都可以望住張空檯發牛豆

我當你再勁最多咪每日溫12個鐘,24個鐘你捱到去考果日都未死我連層樓都比埋你又點話
btw之前俄羅斯都唔知德國做過人體實驗好似15日唔訓覺就變哂痴線佬自殺,希望樓主可以aim完你個狀元夢順便prove埋個新既科學奇跡,如何5個月不睡覺

我又係中二諗住每日都溫書 但係唔夠定力
到中六都係唔溫書

話說有冇人玩過東遊記?
個時細個唔知有艾爾之光 重課左呢隻game
去hkcc啦,好似有地方開24小時
順便熟悉下環境
去人地地方溫會好D架咩
最憎就係你呢D人
利申:HKU
順便熟悉下環境

順便熟悉下環境

不了,應該去I大/毅進
binc
就係呢d人搞到oval唔再開24

認真答,dse無一日溫得多過6個鐘。唔訓教係會死,日夜顛倒係會死,而家未死,只係時辰未到,遲早要還。

利申:成日通頂天光先訓,之後還左幾日死屍咁做唔到野。
Dse唔洗通頂溫書啦 寧願早d訓 早d起身仲好 一陣你慣左通頂到你考果前一日好易訓唔著。
其實大學d人通頂係做deadline fighter 有d就係成個sem冇溫加冇聽書 考前一至兩日通頂溫都輕鬆B range
DSE同大學玩法唔同咖 同埋你通完頂 第日冇精神 訓番既時間仲多
大家睇呢個post有冇發覺讀mphil個個俾樓豬寸都冇起槓屌翻佢,但係啲花生友就起勢咁屌,係要屌到佢無地自容咁。
大家睇呢個post有冇發覺讀mphil個個俾樓豬寸都冇起槓屌翻佢,但係啲花生友就起勢咁屌,係要屌到佢無地自容咁。

所以話呢........

所以話呢........

吹呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞