非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
去公共圖書館溫唔得?港大溫書會勁d?
唔似樓豬咁on9過又點叫青春

只係at the expense of your dse咁解

btw, 咪再哂時間諗點爆其它u嘅lib/ commons, 屋企小小誘惑都抗拒唔到, 去其它地方温都一樣fail
廢咪要比人溫多一倍時間
誘惑都抵抗唔到學人講aim

利 三大畢業溫書從來唔出屋企, 屋企乜鳩機都有得打

巴打講得好
樓主比人屌到潛左水?
屋企先係最理想既溫習地方
算把啦
屋企先係最理想既溫習地方

yes 屋企溫雖然有時會曬時間食下野 打下飛機 但係最少壓力 溫得最舒服
又唔一定為左虛榮感先去港大溫既
我只係覺得時間管理做得好溫書會更有效率 唔好成隻牛咁一味死讀爛讀 個腦都要休息架
句aim嘅野唔同真係得罪好多巴打😂
又唔一定為左虛榮感先去港大溫既
我只係覺得時間管理做得好溫書會更有效率 唔好成隻牛咁一味死讀爛讀 個腦都要休息架

溫豬為名 打卡為實牙
溫書使咩24小時咁溫呀

可能我aim既野同你aim既唔同

我到而家去到mphil都讀完 無一日試過通頂溫書/做project/寫thesis
時間管理做好d 溫書做野仲有效率啦

查子連MPhil都讀埋,比個dse小朋友話同你aim既野唔同

可能佢入到U都係比你教

成班

大家吾好再蝦隻dse雞啦

吾你老母
忍你條垃圾5p好撚耐

大事大非面前刀內鬥
咁大口氣 aim唔到狀元不如你死撚左佢
好慘樓主問人下都要比人串

大家吾好再蝦隻dse雞啦

吾你老母
忍你條垃圾5p好撚耐

大事大非面前刀內鬥

刀你老母
好慘樓主問人下都要比人串

其實邊個串邊個先
樓主死撚左去邊到
去公共圖書館溫唔得?港大溫書會勁d?

要凌晨係港大打卡威俾人睇嘛
Dse雞就死番去m記啦 咪撚阻住曬d位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞