非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
希望樓主其他5**,中英1/2 ,未考先嬌,仆街都唔抵可憐
利申:已上岸
點解啲中學生咁自大
早年有個中學生問我考dse英文嘅嘢 輕輕同佢傾左兩句之後又串77咁話,下,我aim5**架
跟住最後出左黎好似得個4
各位巴打 推爆佢 推到佢出黎應

仲推緊

我真係要返學校圖書館/電腦室溫先溫到 一黎我冇自己房 二黎我真係冇乜自制能力 係屋企開住部電腦一定打機咁濟

你可以出成世咩 練下啦

唔係人人都適合屋企溫
不過要去人地學校溫就真係一打

同意 中學雞就算屋企溫唔到咪去最近果個圖書館溫
推到放榜

仲推緊

你都快d幫手
上左A1呀喂

【A1頭條】研資局拒公開醜聞報告 涉造假教授再獲8,382萬經費
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170116/56178210

..........

成長於四川山區的楊丹,2014年在美國化學學會期刊(JACS)發表螢光探針的研究論文,但後來被當時同屬港大的助理教授王凱峰投訴涉造假,手法包括更改顯微鏡的激光設定,令部份圖片顯得更光亮,營造螢光探針的效果。
港大內部曾聘請專家證人協助調查,不同專家都分別指出,不同實驗設定下取得的圖片不能作有效比較,甚至批評楊丹的做法不可接受。調查委員會亦指論文有3處不準確,並批評楊丹未能有效監管負責實驗的博士生,不過最終仍裁定她研究失德的投訴不成立,因而出現有人造假、但無人負責的情況。

........
屌回撚錯post
btw唔是幫推
屌回撚錯post
btw唔是幫推

Never mind !

再推啦
push
咪推啦
咪推啦

咪係
留名
智華係通宵開咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞