非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
on99 通頂 第二日咪訓番 有撚用
你aim乜7要通頂溫
連最簡單溫書方法都唔識學咩人講aim
i大見啦
通頂就算啦問人借咭入啦
留名見證lihkg狀元
溫書使咩24小時咁溫呀

可能我aim既野同你aim既唔同

Aim狀元都唔會24小時溫啦

笑死 呢位dse雞串過馬撚
你過多幾年睇返呢個post實會柒到想搵窿捐
認真答你
你去hku estate office (類似保安室既野)
同個當值保安講,你係中學生,想以外來學生身份借用hku設施
佢會抄低你身份證,然後借張Visitor Card比你,每日有效期8個鐘,可以日日都借
張卡入得到智華
當年身邊有唔少樓主哩d同學 以為自己通宵好勤力 結果入asso
溫書使咩24小時咁溫呀

垃圾樓主比人屌到狗咁
祝樓豬拎唔到5條2
溫書使咩24小時咁溫呀

佢aim緊扮努力讀書,到時抄左咪賴失手/身體唔好,無咁樣衰可以搏下同情

利申當年dse晚晚10點後唔温書,12點就瞓,讀緊hku專科
認真答你
佢會抄低你身份證,然後借張Visitor Card比你,每日有效期8個鐘,可以日日都借
張卡入得到智華
溫書使咩24小時咁溫呀

佢aim緊扮努力讀書,到時左咪賴失手/身體唔好,無咁樣衰可以搏下同情

利申當年dse晚晚10點後唔温書,12點就瞓,讀緊hku專科
溫書使咩24小時咁溫呀

我到而家去到mphil都讀完 無一日試過通頂溫書/做project/寫thesis
時間管理做好d 溫書做野仲有效率啦

查子連MPhil都讀埋,比個dse小朋友話同你aim既野唔同

可能佢入到U都係比你教
認真答你
張卡入得到智華

Hi

Hi
認真答你
張卡入得到智華

Hi

Hi
深宵溫書好多都無好下場,樓主加油

以前有個學生十二點左右就訓,七八點左右起身後會溫書會打機,最後4+2 41分
認真答你
張卡入得到智華

Hi

Hi

Hi
同學仔 通宵溫書唔係因為你同我aim唔同野啊
係因為你incapable 先要咁樣溫啊
發覺中學真係好撚多呢啲自大撚
以為喺kongU温書=入撚咗kongU
又話自己aim幾多粒星幾多十分入咩科
係醒係勁嘅乜撚都唔洗講 考完你地咪知囉
樓主呢啲撚樣肯定係考前aim 三大 考後aim 八大 放榜aim 鯨大 恒管 開學入i大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞