非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
dse雞學人寸寸貢
你當自己老幾啊
讀咩書丫讀屎片算啦
笑死,乜去港大溫書會勁啲架咩?
身邊人大多都係名校撚,未聽過有人溫書要溫咁耐
溫書講求效率,唔係地點同時長
當你考u,日日都係間房度睇綜藝節目煲劇,每日花4~5個鐘認真溫書,咪一樣入到心儀大學
不過真係唔知樓主aim咩咁巴閉,莫非係哈佛?

利申:大學全球排名top 10 神科

其實哈佛易入過香港啲神科。。
起碼冇計中文

我有個frd 4科5** 就去左luu
加油啦,垃圾考生
樓豬aim肝衰竭定腎衰竭
傻閪 衝出嚟柒
加油啦,垃圾考生

唔好妄下定論啦

成日覺得屋企有房都要出去溫書既人真係好得閒
你出得去坐定得黎我都已經溫左一個section

又唔係既 始終係屋企會成日行黎行去 又會有野騷擾
又可能我aim既野同你aim既唔同

認真
出到去就唔會行, 唔會有野搔擾了嗎

自修室坐低左就唔會成日行
但係屋企溫書我會溫溫下又拎塊拍出黎打下波
又會睇下都市閒情(彭慧中
不過我最後都係考得唔好既
係kongu識人先會係果到溫書 同埋本身個樣似hku仔 仲要有soc tee
你就算啦
係kongu識人先會係果到溫書 同埋本身個樣似hku仔 仲要有soc tee
你就算啦

係咪要成個福士蒼汰咁既樣
我諗佢aim 係溫廿四小時然後暴斃入廠上A1頭版
你就算啦

係咪要成個福士蒼汰咁既樣

小馬

用自己生命黎證明香港教育既失敗

用自己生命黎證明香港教育既失敗

革命勇士嚟

屌你笑撚死

屌你笑撚死

暴斃點入廠
去HKU溫書會成績好啲?
同肥婆去pure fitness坐吓就會瘦嘅道理一樣
笑死,乜去港大溫書會勁啲架咩?
身邊人大多都係名校撚,未聽過有人溫書要溫咁耐
溫書講求效率,唔係地點同時長
當你考u,日日都係間房度睇綜藝節目煲劇,每日花4~5個鐘認真溫書,咪一樣入到心儀大學
不過真係唔知樓主aim咩咁巴閉,莫非係哈佛?

利申:大學全球排名top 10 神科

起碼冇計中文

哈佛應該係interview緊要啲
(無apply過,9估)

起碼冇計中文

冇in就入左,有statement就得

冇in就入左,有statement就得

所以話哈佛讀書好威咩?

屌你笑撚死

暴斃點入廠
都要俾醫生過目既
都on9 係認真溫書既就日日都溫+一早做好準備啦
要一次過溫通宵已經證明左你唔係呢類人啦
仲要話aim既野同人唔同
樓主英文算好
我連個aim字都唔識解
都on9 係認真溫書既就日日都溫+一早做好準備啦
要一次過溫通宵已經證明左你唔係呢類人啦
仲要話aim既野同人唔同

唔好binc啦,由個post佢沈底咪算囉。。。佢都係講錯一句姐。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞