非hku生去hku溫書會唔會俾人趕

1001 回覆
13 Like 576 Dislike
通常好似樓豬咁嘅都讀asso
平平實實温嗰啲反而入medic

呢句真
第日咪訓返
通黎做乜尻
認真答你
你去hku estate office (類似保安室既野)
同個當值保安講,你係中學生,想以外來學生身份借用hku設施
佢會抄低你身份證,然後借張Visitor Card比你,每日有效期8個鐘,可以日日都借
張卡入得到智華

樓主都係想溫下書,大家唔洗咁嚴苛既
認真答你
佢會抄低你身份證,然後借張Visitor Card比你,每日有效期8個鐘,可以日日都借
張卡入得到智華

hello巴打
去7仔溫啦,24小時呀
去7仔溫啦,24小時呀

笑撚死人 咁撚自大
認真答你
張卡入得到智華

hello巴打

hello
溫書使咩24小時咁溫呀

可能我aim既野同你aim既唔同

我到而家去到mphil都讀完 無一日試過通頂溫書/做project/寫thesis
時間管理做好d 溫書做野仲有效率啦

查子連MPhil都讀埋,比個dse小朋友話同你aim既野唔同

可能佢入到U都係比你教

成班
智華你是旦同人講唔記得帶卡都有人帶你入
或者你係側面有啲位用隻手fing下倒轉開返
好想知樓主aim d咩
又話禿子比人撚
溫書使咩24小時咁溫呀

我到而家去到mphil都讀完 無一日試過通頂溫書/做project/寫thesis

查子連MPhil都讀埋,比個dse小朋友話同你aim既野唔同

可能佢入到U都係比你教

成班

大家吾好再蝦隻dse雞啦
問啲讀space嘅人借facility card入lib 讀space個啲通常拎左張卡都唔用 不過港大有人一見到張綠色卡就會即刻擺個369嘅眼神出嚟 樓主唔介意嘅話可以一試嘅
利申聽返嚟
樓主比人撚狗咁撚
算啦先中六寸少少係正常,想當年我讀普通Band 1,aim神科,F6 Mock仲考緊52/100,我都仲覺得自己會有三至四科5**因為自己只係未發力
Anyway三大圖書館你入到去就唔會有人check同趕,揾個方法借卡/混入去就得,有需要黎中大都得
溫書使咩24小時咁溫呀

可能佢入到U都係比你教

成班

可能佢入到U都係比你教

成班

吾你老母閪 你仲差撚過dse雞
雖然樓主聽落比較串嘴
但有啲人真係鍾意夜晚溫,朝早瞓
我以前Year 1 - 5都係咁

出嚟做嘢要考專業試
朝早要返工就無得再咁做
法國好多我麾下臣子入左黎
比返間學校人啦
溫書使咩24小時咁溫呀

可能佢入到U都係比你教

成班

吾你老母
忍你條垃圾5p好撚耐
雖然樓主聽落比較串嘴
但有啲人真係鍾意夜晚溫,朝早瞓
我以前Year 1 - 5都係咁

出嚟做嘢要考專業試
朝早要返工就無得再咁做

1。好似1月仲要番學?
2。preference/tactics 人人唔同,憑咩話人唔通頂就係aim既野唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞