【魔瞳】一次換眼,讓我變成魔鬼 (二)

1001 回覆
121 Like 4 Dislike
可以唔開眼架嘛,雖然都會有一條條線

係個袋度?

袋底ok, 摺痕多囡囡唔覺

係個袋度?

屎眼呢

係個袋度?

屎眼呢

紅色發光痔瘡
有得諗

係個袋度?

屎眼呢

紅色發光痔瘡
有得諗

仲識眨眼

係個袋度?

屎眼呢

紅色發光痔瘡
有得諗

仲識眨眼

要小心諗清楚放邊粒,揀錯咗以後打交要除褲
樓主咁得閒留言,唔通……

係個袋度?

屎眼呢

紅色發光痔瘡
有得諗

仲識眨眼

要小心諗清楚放邊粒,揀錯咗以後打交要除褲

所有要眼神接觸既魔瞳
樓主咁得閒留言,唔通……

梳...聽日
梳。。。
梳。。。

上面個預言家
織女的答案並不讓我意外,此時只聽得她繼續說道:「當日殲魔協會公開審判子誠時,我已立時打探他行蹤及收押之處。早在數星期前,我本打算趁他被移送時出手劫人,不過當我來到擬定出手的位置時,卻發現有一個人早在等待著我。」

「那個人,就是老姜吧?」我猜測道。楊氏姐妹頭腦相連,行動不便,一般不會在城市走動,若要傳話,應該會派老姜前去。

「正是老姜。」織女點了點頭,續道:「我和孔明多年前曾有來往,略有交情,認得老姜乃是他的人,因此看他現身,雖感錯愕,但不甚驚訝。我原以為老姜是來助我一把,怎料從他口中卻得知孔明已不在世,而他的傳人則希望我不要出手。」
係少左少少...但忙...星期四繼續...
賭徒心情分析:好似坐過山車咁,以為有J賠,點知主隊臨完場嚟個絕殺,賭徒見財化水
賭徒心情分析:好似坐過山車咁,以為有J賠,點知主隊臨完場嚟個絕殺,賭徒見財化水

J呢!

J呢!

我只係分析,冇落注呀

J呢!

我淨賺架

J呢!

我淨賺架

邊個係老姜
邊個係老姜

我都係咁諗
邊個係老姜

我都係咁諗

孔明傳人
會唔會短左d
會唔會短左d

積少成多
邊個係老姜

我都係咁諗

孔明傳人

孔明啲跟班.....應該係除非唔係
邊個係老姜

我都係咁諗

孔明傳人

孔明啲跟班.....應該係除非唔係

姜維?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞