樹仁係咪真係讀唔過

411 回覆
35 Like 251 Dislike
大概gpa要幾多?

我真係好客觀討論
最重要係你問清自己人生想點
我無讚樹仁的
樹仁讀得好唔好
唔好怪我鬧我

揀讀定唔讀自己決定

但都係講句「加油」
唔算窮嘅咁睇好似都係讀咗佢好啲
3.45 tran bu cityu
考多次jupas入cu ge 都有
社會學
佢每個系都要讀啲大一國文 啲gpa睇professor心情
會唔會突然出現咩中史用英文教啲奇怪教學
八大啲中史都係用全英教考同做
清係咪講真

除非佢個科特定要用到中文教 如果唔係都係英文區多 但好出奇咩 hkcc都係啦
社會學
佢每個系都要讀啲大一國文 啲gpa睇professor心情
會唔會突然出現咩中史用英文教啲奇怪教學
八大啲中史都係用全英教考同做
清係咪講真

除非佢個科特定要用到中文教 如果唔係都係英文居多 但好出奇咩 hkcc都係啦
你連asso都爆唔到gpa 憑咩覺得上到去就爆到gpa
Tran U同asso上u gpa要求都係差唔多
你有冇報eduhk 中史
同你差唔多情況
得樹仁offer
報中文派歷史🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
一唔一齊讀樹仁?
喺伏路上有個伴
多謝清咁詳細
仲想問下幾時同點申請住hall
如果你諗住抽下公屋,打分牛工,讀得過
諗下唔讀做咩工
HKU係 唔會有中文你放心 SHANXI係山西定陝西你都分唔到
我認文科係呢個世界真係好難有出路
諗住中國史冇理由用英文譯翻去讀...
假希望都係要有嘅
「易入難出」喎
開學禮乜乜柒柒冇出席過
認真答 樹中都算 係都揀中文系
歷史準備乞食?
咁就食硬屎啦我係一啲拼音底都冇
TRAN條j咩
校方永遠唔會俾你知幾時出GPA,GPA一般於UGC non-jupas deadline後出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞