樹仁係咪真係讀唔過

411 回覆
35 Like 251 Dislike

入樹仁悔終身? 過來人力數樹仁22宗罪
http://www.popnews.hk/?p=6149
樹仁 加 歷史 等食屎

其實樹仁差邊範
campus
起咗幢新野大返啲都似大學嘅
之前聽talk入過下去
諗住去英國讀不過就係自己愛好係中史英國冇得讀
Ou仲好過樹仁啦
我都知自己都係冇料讀所以希望過來人講下係咪真係咁劣
恆管啦
有錢就入到
就係呢條link嚇撚到我仆街
sem break 得一個星期?
衰on9唔記得咗去interview
樹仁起碼好過能仁
能仁
你想要咩先
有hall 已經算俾到啲僅存嘅u life 你
至於degree 你咪讀咗先囉
有得你揀咩 除咗8大+ou 得佢係大學
唔甘心既你就發憤讀個first hon 讀埋master 洗底
依家仲有得報?
恆大都唔收咩
Send個email打下電話求下情啦 ou呢啲點會有錢都唔收
你都決定咗啦其實
過來人表示 個個入得去都當嗰度係comfort zone 個個都係想hea住讀完四年
無大學氣氛不在話下 讀yr1真係好慘 要去灣仔校舍上中英普通話 嗰度無lift架我屌你老母
如果想安安分分大學grad都頂到四年 如果唔係就不了

利申 讀完樹中yr1 已quit
清講中我心聲
不過樹仁出黎有冇好啲嘅master讀
傳聞話OU 上堂教啲野好淺 exam就會考啲上堂冇教過既野 就係為左等你班學渣fail 再收多你一年錢
有冇公大人澄清下是咪真
照計interview嗰日應該喺響新嘅研究院大樓in,個課室應該幾新幾靚先係㗎?點解會令樓主你印象咁差呢?

不過話說in嗰日,全程響新大樓行上行落。如果唔係我專登行過去35週年廣場嗰邊,都唔知原來有一邊校舍係可以殘舊得咁離譜......
求咗 佢話除非我係入廠有證明唔係應該就冇機會
其實我覺得本身就係讀書麻麻先入ou 咁本身廢咪易fail囉
個個用埋咩易入難出係到打飛機
master 睇gpa架遮
你俾心機讀得好LSE都收你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞