[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
唔似係打手,只係似所有有比佢屌過既女仔都人人自危
竟然最言行一致係佢用呢個名嘅時候
幾時中出你老母啊 屌你老母李文晉
條女係咪雞黎
未供完
班女怕起底 個個做雞帽人?
應該每月供緊萬幾
首先,從來無人嚇綠茶人根本一面倒擔心佢想幫佢

仲有講弱小,綠茶人點睇都比條裙腳仔淫棍強大!佢自己乜都搬個老母出黎,旭D又話要跑返娘家哭 好心佢自己縮返入佢個娘親度避一避先啦
可以點樣幫綠茶人 佢真係好撚慘
真心相信綠茶人,因為佢都唔係有心發到件事咁大,佢只係無助到上FB求助,呢單野先俾網民發大
請各界給綠茶人一點空間不要洶湧得嚇怕弱小的她

仲有講弱小,綠茶人點睇都比條裙腳仔淫棍強大!佢自己乜都搬個老母出黎,旭D又話要跑返娘家哭 好心佢自己縮返入佢個娘親度避一避先啦

雖然綠茶人都好撚蠢 無名份都走去幫個公廁仔生仔
但佢真係好有勇氣 好大方 至少係個好媽媽
雞要俾錢架,邊會俾你影相拍片
啱,小賤奴仆街到人地唔想影都偷影人相/片,如果叫埋小賤奴delete 都仲有流出,咁就唔係條女戇鳩嘅錯啦
推到條賤男身敗名裂!
性經嚟
李文晉你兩母子幾撚時去死
都唔算無名份既,點都叫做過合法夫妻
係條淫棍唔想負返做人老公同爸爸既應有責任啫

仲好意思怪自己老豆,你老豆當初同你老母離婚個陣邊有好似你依家咁閪咁PK呀?!

屌 又多一個喇
可以點樣幫綠茶人 佢真係好撚慘
真心相信綠茶人,因為佢都唔係有心發到件事咁大,佢只係無助到上FB求助,呢單野先俾網民發大
請各界給綠茶人一點空間不要洶湧得嚇怕弱小的她

雖然綠茶人都好撚蠢 無名份都走去幫個公廁仔生仔
但佢真係好有勇氣 好大方 至少係個好媽媽
都唔算無名份既,點都叫做過合法夫妻
係條淫棍唔想負返做人老公同爸爸既應有責任啫

仲好意思怪自己老豆,你老豆當初同你老母離婚個陣邊有好似你依家咁閪咁PK呀?!

無佢老竇
佢同佢仆街老母仲邊有得買樓買車
想幫下綠茶人係咪應該過舊登 pm 仙人
其實綠茶人一咪不嬲隻眼開隻眼閉架咋
條撚樣食食埋埋多女
氹女不嬲都好用好多時間心機架喎
有冇可能唔知
真係唔知邊個先係欺負弱小
人格分裂嚴重
Same
一齊無耐未清楚為人就啪已經好撚古怪
仲要畀人影 等於畀人揸住春袋
仲要唔check係咪真係del咗啲相
真係分唔清楚係sp定情侶
好喇依家出左事喇, D女FANS個個都想獨善其身
求晒人唔好流出, 點解唔諗下出黎指証條仆街幫下綠茶人先
你話我衰D仆街講句, 仙人唔會放出黎你唔會知條仆街會唔會幫你地流出
然後仙人仲要幫佢食個死貓
如果呢條仆街真係食咁多條女, 每人CAP一張對話圖屌都屌撚到佢縮入去老母個閪度啦
我明白你地驚流出自己都會受牽連, 但係你諗下條仆街一攬炒起黎, 你地都唔會好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞