[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
有證有據 又有相又有對話cap圖 出信話我地屈你?屈d咩?屈食女d數唔啱 計少左你?快撚d出啦 好撚柒驚呀屌你老母

到依家都仲要繼續溝女?
我都覺係
啲女快啲俾啲實料啦
唔洗要樣架 做死佢你先得到安寧呀 佢條條女都咁溝唔知邊個架啦 分分鐘佢食幾多自己都唔撚記得
艾美琦(Amy Ai,1991年4月23號—)

27歲點家姐啊
有小性奴咁嘅家底洗咩出黎做雞錫阿伯 愈黎愈多打手假料想減低個可信性
688萬買樓,30年供款,月供先15000鬆啲,計返咪至少月入3萬囉
唔好on9啦
你覺得d人會停止追擊你?
你知唔知高登痴線西由高登過到黎連登都仲追擊緊d youtuber
仲有如果綠茶人原諒你到時唔會冇事架
係2個都一齊屌呀
封warning 拎嚟服眾咋啵,唔想同事煮死佢咁解,冷處理即係放佢一馬想保佢
連仔出黎回應下
班打手快d去bk啦, 唔好下下圍剿連登
大作家話佢阿媽同前妻發生口角後,前妻將他銀行户口內的存款提光,我以為一壹幾十萬,原來成個戶口得HK$24,000,而前妻只係從銀行户口提取了 HK$20,000,佢仲好意寫千字文解釋

係bk睇, 笑到肚痛, 打手快d去維穩啦
搵返d食糧叫佢地唔好爆料啫
而家d公司咁撚好, 幫埋員工屌女, 好心就包埋避孕啦唔駛佢個仔住劏房
分分鐘安全套都冇
小賤奴同佢老母先係真正嘅
兒子生性病母倍感安慰!
小賤奴同佢老母先係真正嘅
兒子生性病母倍感安慰!

小學玩記缺點咁撚樣

唔差在畀未睇過嘅巴打睇吓佢嘅偉論
佢咁需要性, 一定唔會用套, 因為佢好需要果種快感
Warning關我地鬼事咩
又唔是炒咗佢或者吿佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞