[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
唔好話咩食女咁容易先
其實香港地真係好多單身女仔
佢見到個男仔識講野 氹得自己幾開心其實就好易受媾
但小性奴係仆街其實依家先爆出黎喎
佢地做左人第三者可能真係自己都唔知
因為小性奴有心隱瞞架喎
唔該矛頭指向番條賤男先

怪唔知可以mon咁實
做得多虧心事
殘忍的x戀幾本都係講到男女之間好快就扑野
Marketing
你醒目ge衣家調轉槍頭出黎指證佢隻性奴厄你都仲有可能有一個半個人撐下你繼續去圍攻隻性奴
不如講埋條賤人點樣威脅絲打?
明明有名有姓係齊度 ,梗係要叫人大波妹既 Double May Kennis
係屋企mon緊po既你到底有幾驚

屌你老母 原來真係性病奴 仲要打女人
條女好有一舊水feel

怪唔知可以mon咁實
做得多虧心事[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
係屋企mon緊po既你到底有幾驚[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]

隻手摸緊佢條野
呢個如果係真,我又覺得真係幾慘,自己十五十六,啲朋友就話去馬,普通人都會覺得試吓冇壞啦,點會知小器奴係個賤男 同埋佢朋友都講左小器奴好識捉女人心理,食左咁多個,真係唔出奇啊,賤男最叻係把口咖喇 呢單可以話係小器奴呃曬女事主同佢班朋友以為佢係好男人
AE jar
老實講食女唔緊要, 但唔該離婚後先食, 同埋作為一個男人唔該俾足伙食費老婆仔女, 你都俾唔到幸福個女人同快樂童年個細路唔該俾你人工身家既8成佢地, 唔係就切腹啦
個harry wong係咪小性奴d sp嚟架
成個電影業俾你搞彎曬
Guru
唔好威迫d所謂受害者太勁, 由得佢地自己選擇講都唔講算啦
槍頭要對準佢劏房老婆仔女+大屋屌女.
各位受害人記得睇睇醫生先

如果sd片比綠茶人果個唔係性奴老母既話咁絲打你可以放心
足球快報係咪即係果條戇鳩比脷?
16-17開始交往
19-20奶左野
俾佢屌左幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞