[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
出律師信咁撚惡 屌你啦
原本諗住花生算, 依家就login fb去搞9 guru d客
唔好成日誣蔑D弱智人士,
好多真正智力有問題既人都好純真。
唔似得呢條淫棍咁意想骯髒又滿囗大話
推!
不推不是人啦
佢仲有個fd都開左page嫁
叫涼瓜暉嘅
又係見到人地icon靚女啲就會狗衝
去D客度好喇,去guru怕且三秒唔洗del咗你,
浪費左巴打嘅心機
叫佢每月得$5000洗 塊狗臉仲有冇笑容
佢生左仔先公開
你o岩 我收番呢句說話
見到有好多受害人其實都想推到佢仆街,真心覺得可以開個tg group 俾受害人post 返條仆街自己啲自拍相同對話圖,或者直接係到post 。

小性奴叫做有啲名,佢一定唔敢post 返出嚟,所以各位女事主可以放心,但記得cut 咗自己先,因為我地重點都係想推到佢仆街。
An exact match for kennis-chan-4727ab8a could not be found.
The LinkedIn profile you're looking for isn't public or doesn't exist. To search and filter million LinkedIn members, log in or join LinkedIn today.

有mon post
有冇人開fb專頁跟進
叫佢順手出埋律師信俾豬閪百格
佢出律師信都好,
一眾巴絲集中晒喺度討論都唔係辦法!
不如出去各大品牌既FB同去吓什麼BeautyXXX或BabyXXX「瀏覽」吓仲好!
原來出po幾分鐘就del左
有冇人開fb專頁跟進
叫佢順手出埋律師信俾豬閪百格

facebook仲嚴過lihkg
之前狙擊倫敦人妻個page 比人report到收皮
全世界睇仙人頭 如果佢最後冇料到 以後自己都變埋過街老鼠
Facebook真係垃圾廢老區黎
大波妹今日放假,仲唔mon 到實咩。大波妹,我係你就出埋嚟屌埋一份啦!
變左過街老鼠
點知最後冇人報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞