[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
係囉,有必要交代吓喎
連仔真係好慘, 打咁多code起左頭家比個咁既kol連累到
如果連仔出事我即買lihkg+支持佢
傻㗎你哋?
連仔點會交代回應任何對佢不利嘅嘢呀
繼續推

下 依家先知
真的嗎[img]assets/faces/dog/lihkg.gif[/img]
連仔出黎回應下[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
係囉,有必要交代吓喎

如果連仔包庇性奴⋯⋯
咁一至五可以做占了
真的嗎[img]assets/faces/dog/lihkg.gif[/img]
連仔出黎回應下[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
係囉,有必要交代吓喎
傻㗎你哋?
連仔點會交代回應任何對佢不利嘅嘢呀

真定假
係囉!公司老闆是咪都要幫手請吓D女飲茶架?!
去感情台叫下巴打加入嗎, 果到好多人叫春
原來有公司免費幫員工屌女, 仲真係包埋生仔.
一役決定使唔使返舊登
估到啦
一役決定使唔使返舊登

連仔交代啦
咩叫禍不及公司,間公司要保喱啲垃圾就一定要搞到爛!

搞guru啲客喇!搞埋啲大學搞嘅internship programme。

搞同guru合作嘅上下線嘅公司,不論係supplier都要搞埋。

如果合作公司係上市嘅,email又好fax又好,都要去埋一份。

火燒連環船,guru十個孔明上身都頭痕,睇你點拆彈!
係無時間做占,因為一定要office hour去做先work㗎嘛!
都未出 連仔交代啲乜 重點講返奴兄好過啦
最緊要back up
講真公司都未必知佢咁玩, 唔好下下針對公司先
要對準主菜, 同埋睇定d公司有無包庇
記住重點要講返當事人, 唔好比人帶離風向
點解佢對眼青色好似瘀左咁
下個Post至緊要將公司名紅字大大個擺最當眼位
原來生野會咁架, 以後行過見到真係要調頭走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞