[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
連登仔心中既連登係好純潔冇商業利益架
超級關公災難。

guru合作開嘅公司,睇吓點拆囉。
好似d 網close 左都好 , google 都cap 左一個快取圖,果個係點做 ?
咁就唔好引用呢段
同埋如果要連仔交代係咪同一間公司出去開過個post可以,一陣呢到焦點轉移左咪便宜左小性奴
打手
講左咁耐,仲係未有賤奴同女fans對話圖
Bk班老媽真係
2016年5月10日公開綠茶人
2017年3月20日公佈已婚
2017年11月19日公開個仔(當時應該已經一歲幾,我睇相估的)
2018年3月25日公佈已離婚
有more ?
我記得後尾佢有人因為呢篇野係cm鬧佢
之後佢cap人出黎公審
最後比king jer拎出黎binC
個老母都幾極品
有冇老母會夾埋個仔去呃西屌
佢老母真係好變態
講左咁耐,仲係未有賤奴同女fans對話圖[img]assets/faces/dog/angry.gif[/img]

x2
發生乜事?
係唔係叫我? 
Hi 小性奴 你都有今日喇仆街
點敢post呀, 條友都話疑似有暴力傾向, 一陣比佢打死點算
個老母都幾極品
有冇老母會夾埋個仔去呃西屌
佢老母真係好變態

半信半疑
應該好有共鳴,支持媽媽先係架,做咩變膠 ?
邊度講?
無source你話FB 係佢開都得架啦
個邊啲人好鐘意懶係女人唔幫女人咁
有冇巴絲放返啲事上去
有膠味?
我見有人爆佢老母變態,夾埋個仔呃西屌
小姓奴 你同你老母都有今日喇。
夾埋個老母嚟幫你扮單身食囡囡。

搞啲良家婦女真係仆街到喊。

不過,啱啱睇8+26貼出嚟嘅,條撚屌仲有膽喺家陣風頭火勢下搵囡囡訴心聲,我哋會唔會又助攻畀佢扮可憐食fans。

你哋都知今時今日少女會幾無知幾白痴。十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞