[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
佢有話去gym操肌咩?

操啲乜嘢,大家心照喇。

嗱,依家限你5分鐘,從實招來你發夢嗰陣邊個同你報夢你佢操啲乜
就係佢地目的
告知情不報,依家先報知佢哋蒙受關公災難波及。
分分鐘gym房個清潔阿姐都已經比佢
晒氣啦,男人用情專一比人當傻仔架咋,一句唔啱feel就走左去啦
誠實使用電腦
由於guru 決定包庇員工 李文晉(a.k.a 小姓奴、于日辰) 名種惡行 (e.g., 不忠、拋妻棄子、斷生活費、職場性騷擾 etc.),本人決定不會再光顧與guru有合作關係的公司,亦會勸說親友做同樣的決定。
收皮啦
去fb留言都唔俾? 仲有爸打係乜嚟

睇嚟佢哋最驚就係我哋搞到啲客
係咪賴晒尿啦高層
律師信=警告信
即係話比你知會告你, 如果排期上庭, 報紙一定會賣
信本身應該無法律效力 希望岩
其實條友老婆點解忍完一次又一次
又唔肯離婚?
小性奴lunch同同事分享食女經驗

小性奴:你都唔知啲清潔阿姐幾正
擦鞋同事:點正呀點正呀
小性奴:佢嗰對黑色大碼膠手套用嚟劣jer jer不知幾正呀!
擦鞋同事:係喎係喎,你就好喇阿姐都肯畀你食
但告乜呀,有乜可以告呀
客戶查詢點解貴公司要揀誠信成疑嘅marketing 公司都唔得呀?
簡單啲咁睇,一日未見到佢比人炒,我地當guru 想保佢就得。
如果真係起訴, 佢自己要同律師拆掂控D乜, 通常都係緋仿
律師信當係無法律效力警告信就得
離左啦
收信?如果係話要告嘅,唔該搵間大啲嘅律師樓每人一封,盛惠一封8000。
得罪女人慘過得罪連登仔
女人最撚鍾意代入同埋同情人地

小器奴推到佢仆街死全家啦
告閪咩
要告比人我告左十世啦
個陣狙擊大佬b同深宵食堂日日上去屌佢地
好低質呀救命,搵啲識少少嘢讀過下書嘅打手啦得唔得呀
就係告你冇閪畀小性奴氹嚟屌。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞