[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
李老母: 我個閪係咪舒服d 呀? 乖仔
有可能 但連登仔本身都係咁
老母就係二家姐 [img]assets/faces/dog/no.gif[/img] [img]assets/faces/dog/no.gif[/img] [img]assets/faces/dog/no.gif[/img]
諗返起個故想嘔[img]assets/faces/dog/itdog2.gif[/img]
[img]assets/faces/dog/wet.gif[/img] 今晚重溫
夠獵奇

即係點,條友戀母?
留意返
宜家d片係條女自己send比綠茶人
綠茶人先會有片
如果自己冇send過比綠茶人係唔需要驚
但根據返上面既爆料
大家都知邊個最有可疑啦
咪係,其實唔明點解人哋撩下就要覆?
覆都唔緊要喇,但點解要互send淫照仲快手扑埋?!
真係咁easy咩?!
其實唔好集中分咩受唔受害人, 唔好轉移左視線先
集中攻佢要老婆仔女住劏房+留間大屋屌女
Private咗
屌 張jj圖有無佢個樣架 ?

我恨你
屌你
宜家就話自己係受害者
同李文晉互flirt, 扑野個時你又唔咁諗[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
最好post曬出黎等d男人睇清楚你地班臭西
我係女人都唔會支持你[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
我夠有比佢係ig撩過又唔見我受[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img] [img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
嗱,說話就唔得咁講嘅,你個人聰明靚女覺得小姓奴係垃圾級男人完全睇唔上眼,唔等於其他女仔都一樣咁聰明靚女對小賤奴睇唔上眼架嘛 [img]assets/faces/dog/smile.gif[/img]
咪係,其實唔明點解人哋撩下就要覆?
覆都唔緊要喇,但點解要互send淫照仲快手扑埋?!
真係咁easy咩?!

啲港女真係好蠢
太亂 決定唔放女女爆料住
李文晉老母都應該睇過[img]assets/faces/dog/smile.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
有可能,都要比老母簽手册㗎!
我估條撚樣都係send同一張jj圖比d女 ga la , 佢點撚知邊條女出賣佢
屌 張jj圖有無佢個樣架 ?

有chat history 證明係佢send 就得
張相都真人差咁撚遠
係咪真係佢 我有cap低
https://www.shikoto.com/articles/429.html

女主角二家姐就係對老母嘅投射

早期睇咗佢幾個多故,哩個同叫雞故最有血有肉

仲敢寫非ff
其實我都唔多信小性病, 佢肯定有偷食, 見到佢老婆篇文都話佢 [直至孩子出生過後亦持續下去]
拿 大波妹 知你mon緊
比五分鐘你轉做污點證人
就好似食飯咁, 要分主菜同配菜
主菜係老婆仔女住劏房+大屋屌女
唔好集中攻配菜 咁就無咁易比人轉移到視線
依加等睇岩先個位話有cap圖既絲打報料
係咪Kennis Chan send 淫賤做愛片俾大婆,希望激死正印趁虛而入,點知依家玩大咗,驚大婆真係俾片六道仙人放上連登,叫床聲反晒白眼嘅樣永世喺thisav 流傳

大波妹: 等我即刻上去爆料扮無辜扮可憐,等仙人收到片都唔公開先
圖呢 ? 絲
兩母子都好變態

絕對可以
老母就係二家姐 [img]assets/faces/dog/no.gif[/img] [img]assets/faces/dog/no.gif[/img] [img]assets/faces/dog/no.gif[/img]
諗返起個故想嘔[img]assets/faces/dog/itdog2.gif[/img]
[img]assets/faces/dog/wet.gif[/img] 今晚重溫
夠獵奇

即係點,條友戀母?
https://www.shikoto.com/articles/429.html

女主角二家姐就係對老母嘅投射 [img]assets/faces/dog/wet.gif[/img]

早期睇咗佢幾個多故,哩個同叫雞故最有血有肉

仲敢寫非ff[img]assets/faces/dog/wet.gif[/img] [img]assets/faces/dog/wet.gif[/img] [img]assets/faces/dog/wet.gif[/img]

留名放工睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞