[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
肯定扮可憐 話其實唔開心就後散之類乜柒乜鳩啦 再加埋伯母助攻 容乜易
有gp會被人混入去搞散檔野
全盛時期嘅伯母一年究竟可以請幾多女飲茶?!
去bk香討豬.com開晒post
睇佢出得幾多信
老闆肥喺今年5月24號兩歲生日,即係公開嘅時候老闆肥就出世?
個仔出世前2星期公開,真係好耐之前喎,多謝晒小性奴
仔都生埋先公開拍拖
個仔成一歲先公開話結婚
依個世界,有人捱餐死,日日做到成隻狗咁先得雞水咁多;另一方面,有人返工hea下做下GYM打下機,拍拍蘿袖就收工,但一個月=你4-5個月。

唉...我認我葡萄

所以...

推撚到佢仆街做乞丐
繼我話小性奴快D哄下綠茶媽媽,然後快快手寫本講離婚既書..

之後夾埋話條路鋪左成年係為左宣傳..
出6c信

連仔又要驚到瀨屎
D bk mum 好似唔知小性奴收入唔差 以為佢好撚窮 仲有幾個acct 唱衰個老母
個人就唔會啦
公司就有可能
睇D C9留言似乎好多都未知人地有豪宅揸手,
仲係公司高層喎⋯⋯
我肯定會有好多囡囡直接msg 佢可憐佢,講哂啲我會繼續支持你,唔洗理其他人講咩之類on9 嘢。隔一個月見冇咩人留意就繼續屌閪食女
高層應該寄封律師信要求del post,真係告連登用户?只會愈搞愈大單
對付香港人幾咁易,冇地方討論,冇得發酵,幾個月就冇人記得
上面講咗Google 大把,打keyword
屌佢老母,而家邊樣野係砌佢生豬肉?
呀嬌單野一開波都出律師信話移花接木啦
以為出完律師信,信成件事會變左無發生過?
戇撚鳩

全能既連登仔
唔知仙人係咪真係會搵傳媒幫手
希望佢快d忙完啦

下 依家先知
真的嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞