[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
我屌 真定假呀 乜呃蝦條咁易架咩
Push
點解最尾個句好有打手味
今時今日條垃圾性奴仲扮哂偉大叫人唔好嚇親綠茶人
同佢whatsapp果堆對話圖完全相違背
食撚屎啦李文晉 核唔核撚突呀你 未見過男人好似你咁虛偽
佢老母同個仔都係一舊屎
佢工作時間咁忙!
又咁長,大把時間氹啦!
返工時間仲要包埋做gym
間guru想做死人咩
李文俊依家係個匿名區到試圖轉移視線
咪撚中佢圈套

原來老母都係自大狂莽 鐘意呃呃氹氹既
大家有時間記得去佢Facebook post度留連登link

睇下佢del得幾多
怪自己老豆真係笑撚左
唔係你老豆遺傳比你 你邊有咁多女食呀
如果你有mon po
公道d 你應該請你老豆去叫番雞
你食左幾多條女就請幾多次
咪係 上個post已經講過是咪夠鐘開工?!

點解叫佢做近親侍衛
佢老豆好似幾有錢 記得以前有睇過佢講 好似留係大陸做廠/生意個類
呢啲就真係安全網啦
推一推
原來是保險 又是傳銷
真係做親都係嗰味工,
怪不得身教家教都咁好呀仔咁識氹女啦
咁解咁帶呀仔入埋行呀肯定前途無可限量啦
件垃圾真係完美演繹咩叫做作繭自縛

如果條垃圾唔係咁賤格嘈嘈下交走去用(危險的)安全網要挾人,前妻根本唔會上網問人點算,佢都唔使身敗名裂

如果小性奴唔係一個靠人氣賺錢既人,今次件事未必可以整死你,不過你叫得人氣作家,我真係睇吓你冇晒人氣嘅時候點賺錢

喺香港你注定做過街老鼠,不如學多種外語,寫外語嘅小說啦,外國唔知你啲衰嘢,睇吓仲有冇機會翻身
佢五六千蚊已經安全網啦
佢老豆又車又樓咁直頭係金鐘罩啦
一個月比得5000就好心安全套
仲記得之前李文晉係ig串佢老豆不學無術
屌你老母唔係你老豆 你乜都冇啦
自己住大屋 老婆住劏房
佢除左食女同寫咸古仲有乜技能?
世代唔同囉,以前啲咸古只係放喺風月版啲阿叔仲要呢埋一二邊睇!時勢做英雄
真係笨以前風月版啲肥龍唔抵
原來香港d女仔可以咁撚蠢咁傻😨
「一段時間」即係幾耐?
如果拍左幾個月就比個閪人屌既話
你某程度上都係抵死

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞