[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
叫fans tag返佢再搵目標,呢樣我都聽聞過
著名韓國化妝品牌LANEIGE重演D&G涉嫌歧視港人事件,有港人近日到該品牌購買聖誕節優惠套裝時,店員得知是港人身份,竟聲稱「全線冇晒喇!」令事主感到受辱,激發不少網民不滿,揚言罷買。LANEIGE承認把部份原本公開發售的優惠套裝「推廣」給內地及海外顧客,向公眾致歉。

小姓奴令我諗返起呢單野
香港人唔好唔記得呀
你估連登真係冇絲打
想知佢個fd有冇埋怨佢兩個推佢落火坑
咁多個搶住爆真係辛苦曬作慢慢搵
Tag返小性奴是咪可以買?!

我覺得好奇怪,明明一直大家都係屌緊小姓奴,點解有班女走出黎話畀小姓奴食過,然後就一堆人走去屌條女臭雞又盛?人地女仔畀小姓奴呃鳩左唔想自己裸照裸片流出有幾出奇?你地可以話班女係想自保,但係想自保又有乜問題先?

定係有人立心不良,想班女驚到連同小姓奴嘅對話cap圖都唔敢post出黎?

樓上有巴打講得好啱架,你班女仔畀小姓奴呃左食左,呢個時間更加要企出黎post對話證明自己係受害者架!你證明到自己係受害者,即使仙人有你嘅裸照裸片,佢都可能考慮呢個因素而唔post出黎or blur 樣,咁簡單嘅道理你地明唔明?
Why not both
我有fd係當年黃超林事件嘅見證人,佢問我做咩當年唔去講故台寫故,咪大把女任食
應該要證明個刻係唔係自願 , 被公開時有恐嚇情況先有得打 ,唔係既話普通流出好難打
(好似係)
社交媒體淫棍,不如出書敎人: 如何管理你的IG
本來都淡忘咗件事,好彩有呢次guru公關災難咋 喚醒咗我對LANEIGE歧視港人事件嘅記憶
拎去美羅搵熱狗接收
反正熱狗都要運返去架啦
唔覺綠茶人想低調處理
Post上fb又講明係網絡作家又post哂whatsapp對話
佢都係想比人起底搞大件事

Ps:想睇小性奴仆街
即刻unfollow 足球快報

左定右?
佢當初個user name已經說明佢為人
佢仲改過做黎明同曹子建
唔係以為自己有黎明咁靚仔同曹植咁有才華呀?

guru既同事過黎食花生喇
係咪呢條友啊
身為marketing 公司嘅Guru ,竟然自己公司嘅公關災難都搞唔掂,仲有咩公司對你哋有信心呀
推到班賤男上報
掂啦,綠茶人一於打官司分佢一半身家啦.
咁條女比佢溝果時又唔知佢鍾意中出即飛嘅
爆料人都有講李文晉好識女人心理
我覺得呢位受害人最好貼d對話圖,教精下d無知少女一條賤男係點氹你入局比佢屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞