[小性奴(于日辰)事件!!多圖]女fans自助餐配拋妻棄子 (4)

1001 回覆
203 Like 5 Dislike
律師信其實一封好平, 幾千蚊都出到. 連仔以前咪講過, 收到都係搵律師行出返封幾千蚊既回禮比對家
send佢哋佢總公司,睇吓有冇marketing department或者PR喇
告埋你屋企收埋d女唔帶出黎比佢屌
萬寧嗰次有邊位巴絲打收過律師信?
仲係大部分都係真fb a/c

邊條法例唔畀市民留言 ?
689 嘅fb以前都係咁洗...
小姓奴比689 仲惡?
老實講,律師信有幾大壓力視乎嗰間係乜律師樓,撩龜係邊個律師,平極800又得,貴極15000都可以。

晉哥,我做咗你老母契仔,有冇得搵佢同我做場大龍鳳,幫我扮單身呃西屌?
想告返阿臭鳩晉通姦

VIII. 通姦
通姦是指任何已婚人士自願與配偶以外的人發生性關係。已婚人士跟他人發生性關係,而該人不是自己的配偶,便觸犯通姦罪。

已婚人士要在香港提出離婚,唯一可提出申請的理由是「婚姻已破裂至無可挽救」。根據 《婚姻訴訟條例》 第11條 ,申請離婚的一方須向法院提出事實,證明婚姻已破裂至無可挽救,而通姦便是法庭可接受的事實之一。呈請人必須提出證據證明通姦屬實。
直接係Facebook page 到留咪算,快、方便同佢地無得唔回應。
今時唔同往日,小性奴啲性病細菌,一粒口水花都有幾億粒,你都咪話唔得人驚。
有性病呀大佬, 689見到佢都要調頭走, 邊個惡d一睇就知
facebook有冇人推
離左,依加係差個小朋友跟邊個
唔知guru有冇觸犯商品說明條例?
有冇拖糧?
間公司消防設備做得好唔好呢?
有冇間公司有冇違反建築物( 規劃) 規例呢
收咩信呀?恐嚇信呀?
oppa你好勁呀
爸爸我唔想住劏房
軟件有冇用正版呀
證實到通姦嘅
一定分一半身家
D software 係咪正版嫁
唔知做上市公司有無造數逃稅呢?
或者啲客做廣告原來背後洗黑錢呢?
Fb有人貼佢同大波妹行ikea嘅相
佢地斯文人玩法律
咪同佢玩下
佢部電腦down過av都仆街啦
有冇同事出黎講下?
間公司有冇違反任何勞工條例?
打手又出沒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞