《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》5【懸疑恐怖】

1001 回覆
92 Like 3 Dislike
新post留名
留名

呢排都係開下學術po先

關於咩

文學

黎支持下先
新post留名

希比卡超
公告
在下係FB搞緊個投票,關於結局大家期待緊
1. Good Ending
2. Bad Ending
3. True Ending
https://www.facebook.com/utopianhunter/photos/a.1793765507531130.1073741829.1698234130417602/1837202723187408/?type=3&theater
其實我已經諗好曬,不過想聽下大家意見
如果大家得閒就去投個票啦
公告
https://www.facebook.com/utopianhunter/photos/a.1793765507531130.1073741829.1698234130417602/1837202723187408/?type=3&theater

Why not both ??
留名
廢翔幾時先同James合體啊
好正今朝睇到心都寒埋 (好彩昨晚無睇 )
btw 我訂左23層大廈喇
公告

Why not both ??

留個明,正個皮先。
True ending#love
喱種最曖昧
Good係佢 Bad又可以係佢

快d姦殺天翔啦白髮女
放咸爺同其他人走

點解Fake巴好似咁憎主角

揸波必須死
留名

多謝巴打
巴打覺得James宜家情況如何呢
好正今朝睇到心都寒埋 (好彩昨晚無睇 )
btw 我訂左23層大廈喇

多謝巴打支持
巴打有冇聽住background music睇
留個明,正個皮先。

花名巴
True ending#love
喱種最曖昧
Good係佢 Bad又可以係佢

呢種係咪即係23層大廈果隻
有讀者認為係good,同時有讀者認為係bad

快d姦殺天翔啦白髮女
放咸爺同其他人走

揸波必須死

佢唔小心架咋
雖然我都唔會原諒佢,侵犯我個女主角

祝福物應該係同款
即係以上兩個是但一個都有機

咁萬字夾好大機會

點解既?

因為如霜係個o靚妹, 多數呢d 玩意只有小朋友先會整又會覺得佢好重要

快d姦殺天翔啦白髮女
放咸爺同其他人走

揸波必須死

佢唔小心架咋

小穎先係

祝福物應該係同款
即係以上兩個是但一個都有機

咁萬字夾好大機會

點解既?

因為如霜係個o靚妹, 多數呢d 玩意只有小朋友先會整又會覺得佢好重要

又好似係
雖然巴打猜測未必正確,但巴打觀察力真係勁
故事有好多既魔鬼細節,係常人唔會留意到
其實已經透露咗真相

快d姦殺天翔啦白髮女
放咸爺同其他人走

揸波必須死

佢唔小心架咋

小穎先係

主角都有侵犯小穎
篤佢個肚
留名

多謝巴打

係咪上到10樓啦
留名

多謝巴打

係咪上到10樓啦

上10樓未必係好事

點解既?

又好似係
其實已經透露咗真相

之前有一章講過萬字夾手鍊係祝福之物
主角以為係小穎送個條 係咪

點解既?

又好似係
其實已經透露咗真相

之前有一章講過萬字夾手鍊係祝福之物
主角以為係小穎送個條 係咪

冇錯,「祝福之物」呢番話係小穎同主角講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞