《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》5【懸疑恐怖】

1001 回覆
92 Like 3 Dislike

鳩估瀧老師有戀童癖
呃鳩茹霜妹妹

我都覺佢不懷好意

咁搞法 茹霜身邊冇好人

有好人就唔會精神分裂兼黑化咁款
茹霜bb好慘啊
果然可恨之人必有其可憐之處

點奇怪法?

鳩估瀧老師有戀童癖
呃鳩茹霜妹妹

我都覺佢不懷好意

咁搞法 茹霜身邊冇好人

仲有我

我係好人

不過你唔係茹霜身邊

我都覺佢不懷好意

咁搞法 茹霜身邊冇好人

有好人就唔會精神分裂兼黑化咁款
茹霜bb好慘啊
果然可恨之人必有其可憐之處

茹霜係我最鐘意既角色之一
係幾慘既
赤裸投入社會 就會遍體鱗傷

聽晚出文
係喎星期一無文出
係喎星期一無文出

都要比小穎透下氣架
係喎星期一無文出

都要比小穎透下氣架

無文出小穎就要
係喎星期一無文出

都要比小穎透下氣架

無文出小穎就要

你地想對小穎點

都要比小穎透下氣架

無文出小穎就要

你地想對小穎點

冇文出小穎就要.....食晒袋生命麵包

牛丸巴點睇

咸爺好正

點解咁講

都要比小穎透下氣架

無文出小穎就要

你地想對小穎點

小穎:「冇紅莓醬點食

牛丸巴點睇

咸爺好正

點解咁講

都要比小穎透下氣架

無文出小穎就要

你地想對小穎點

地下咁多紅色漿,頂住先啦小穎

都要比小穎透下氣架

無文出小穎就要

你地想對小穎點

小穎:「E......點可以咁對女仔架,變態

唔咁對想點對

唔咁對想點對

小穎:「幫我去超市買支紅莓醬入黎安和醫院
【 外傳加更】
小弟想進行一次外傳加更活動 ,加更條件為連載結局前達到其中一個:
(1) 以下置頂FB Post [200 Shares] 或以上(現為約100 Shares):https://www.facebook.com/utopianhunter/posts/1818541478386866?__mref=message_bubble
(2) LIHKG Post 5及之後任何一個Post [120正評] 或以上
若果達到其中一個條件,小弟會係4月連載《外傳》 ,是次《外傳》暫定為三個重要角色既支線故事,不少於15000字
其實為答謝您地支持,無論點在下都會寫《外傳》的,不過如果達到上面條件,在下會提早係4月嘔文出黎,亦懇請大家順便分享呢個故事,對作者係好大既動力!

不知不覺,《電車》故已經連載咗90日,亦都連續90日位於紙言單日排行榜Top10,本週更加升上第2名。如果冇您地一直對小弟投以信任,呢一切都唔可能發生,容許我再次說一聲感謝!

最後,小弟幸因《電車》得到好多新讀者既支持,我深知從零到宜家,一切得來不易,好多謝舊讀者既不離不棄,亦感謝新讀者投以既信任。
相信大家對本故事抱有一定期望,我亦在此承諾,一定比一個難忘既結局大家。

Homeless 巴打
【 外傳加更】
小弟想進行一次外傳加更活動 ,加更條件為連載結局前達到其中一個:
(1) 以下置頂FB Post [200 Shares] 或以上(現為約100 Shares):https://www.facebook.com/utopianhunter/posts/1818541478386866?__mref=message_bubble
(2) LIHKG Post 5及之後任何一個Post [120正評] 或以上
若果達到其中一個條件,小弟會係4月連載《外傳》 ,是次《外傳》暫定為三個重要角色既支線故事,不少於15000字
其實為答謝您地支持,無論點在下都會寫《外傳》的,不過如果達到上面條件,在下會提早係4月嘔文出黎,亦懇請大家順便分享呢個故事,對作者係好大既動力!

好想瘋狂禁正皮
【 外傳加更】

好想瘋狂禁正皮

其實大家一路不離不棄,小弟已經好感激的了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞