《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》5【懸疑恐怖】

1001 回覆
92 Like 3 Dislike

講男主角同隻狗困咗係朗豪坊
然後有兩個女仔 一個叫Moon既主持人
仲有關公同埋冰女架呢

朗豪故係你架
隻狗
好記得啲model公仔識跳舞

我都有睇 原來又係樓主

我都有睇
青頭仔留名

感謝推post
呢兩集好刺激

之後應該keep住係呢個節奏

點解要寫死小穎

點解你覺得佢會死

次次都寫死受歡迎嘅角色

我冇寫死Ashley架
小穎死既話就開個新ac來畀負皮

屌你

點解個個都覺得小穎會死
死女包 無啦啦幫過唔識既人

可能係多事既
不過細路都係咁

Homeless巴打

朗豪故係你架
隻狗
好記得啲model公仔識跳舞

我都有睇 原來又係樓主

我都有睇

唔係 我都係最近睇
果陣我都未開始寫故
話晒小穎都係第二女主角,啲戲分分鐘仲多過芊琴

你竟然畀個變態麻甩佬捉撚小穎隻玉腿係咁fing

仲用穎妹來拖地,地下d頭髮呀,血漿、腦汁、腸液嗰啲咪痴到成面都係?仲要小穎攬住舊麵包,睇怕都無手保護自己

一諗到穎妹畀條痴線佬拖到遍體鱗傷,周身骨斷,爛手爛腳,夢巴你過唔過意得去呀,你忍唔忍心呀

咪以為拉落來就以為我唔嬲

btw 夢巴保重身體遲咗講
唔通袋包係祝福物?

屌你

點解個個都覺得小穎會死

唔通就係咁激發左主角既潛能然後突然勁左好多所以打敗左面具男救返小穎?純ff,冇乜野我出返去先

仲用穎妹來拖地,地下d頭髮呀,血漿、腦汁、腸液嗰啲咪痴到成面都係?仲要小穎攬住舊麵包,睇怕都無手保護自己

一諗到穎妹畀條痴線佬拖到遍體鱗傷,周身骨斷,爛手爛腳,夢巴你過唔過意得去呀,你忍唔忍心呀

真係好嬲咁
可能之後冇事呢

btw 夢巴保重身體遲咗講

多謝關心 希望聽日好翻啦
唔通袋包係祝福物?

有可能
點解咁估

屌你

點解個個都覺得小穎會死

唔通就係咁激發左主角既潛能然後突然勁左好多所以打敗左面具男救返小穎?純ff,冇乜野我出返去先

如果主角真係生性就好喇

真係好嬲咁
可能之後冇事呢

肉赤呀

真係好嬲咁
可能之後冇事呢

肉赤呀

其實作者未仲肉赤

真係好嬲咁
可能之後冇事呢

肉赤呀

其實作者未仲肉赤

睇下無小穎加持既廢翔點生存

肉赤呀

其實作者未仲肉赤

睇下無小穎加持既廢翔點生存

可能傷心死
小穎

真係病得好犀利
所以想暫停一晚出文,休息一晚
今日既份量,會聽晚11點一次過出
感謝巴打絲打既等待同支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞