《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》5【懸疑恐怖】

1001 回覆
92 Like 3 Dislike
10分鐘後出,今日呢篇爆長

睇埋先瞓
但係點解唔係書局賣嘅

因為呢個出版模式就係網上發行
好緊張刺激
想快啲知邊個先係真芊琴,嘻嘻嘻嘻…

感謝支持
巴打覺得係邊個呢
定係...2個都唔係

我覺得對講機嗰個先係真芊琴

[size=2]我係絲打/size=2]

咁佢隔離果個...
絲打
今集出現另一個芊琴表面上好似好懸疑
但係事情既真相已經俾我睇透左
個真相就係...

作者曲線開後宮

你點知架
乜主角面上條疤痕唔係因為主角用剪刀整傷左個妹塊面,之後俾老豆打到塊面有條疤架咩? 點解呢度又會話條疤係同人衝突做成?

唔係
主角都唔知點解有呢條疤

感謝支持
巴打覺得係邊個呢
定係...2個都唔係

我覺得對講機嗰個先係真芊琴

我係絲打

或者兩個都係真

兩個都係真 點解既
有無限個千琴不斷入來依個世界

咁講 應該有無限個唔同角色?
個真相就係...

作者曲線開後宮

世事都俾你看透
又呢d位停
好睇到痴線,繼續推!
唔知大家睇唔睇到哭溯1、哭溯2、哭溯3既關係呢
哭溯1 Link:https://www.shikoto.com/i/BG2
哭溯2 Link:https://www.shikoto.com/i/BZM

被離棄既天翔,唯一剩低既目光就得返少女既泛淚莞薾,被世界唾棄,直到見到少女先搵返自己既心跳,由佢鼓起勇氣落車一刻開始,仿佛尋回生存既動力

恐怕連佢本人都唔清楚,停係車站既少女有何苦衷,幸好既係,少女既目光都願意停留係佢身上

兩位同被離棄既人,兩顆未被了解既心,恰似無緣無故地相遇,其實命裡早有注定

被離棄於雨中的人,有一種難以忘懷的浪漫
今集既抖氣位做得好好,不知不覺又勾返起兩個人既回憶,轉而將注意力重新對焦係天翔同芊琴身上,仲減少咗失去小穎既傷痛
天翔有福鳥,可以同n個芊琴一齊啪啪啪
個真相就係...

作者曲線開後宮

世事都俾你看透

找到知音了
又呢d位停
好睇到痴線,繼續推!

多謝支持
吊癮係好事黎架 證明值得追

Home le s s巴打成日推 愛你
唔知大家睇唔睇到哭溯1、哭溯2、哭溯3既關係呢
哭溯1 Link:https://www.shikoto.com/i/BG2
哭溯2 Link:https://www.shikoto.com/i/BZM

被離棄既天翔,唯一剩低既目光就得返少女既泛淚莞薾,被世界唾棄,直到見到少女先搵返自己既心跳,由佢鼓起勇氣落車一刻開始,仿佛尋回生存既動力

恐怕連佢本人都唔清楚,停係車站既少女有何苦衷,幸好既係,少女既目光都願意停留係佢身上

兩位同被離棄既人,兩顆未被了解既心,恰似無緣無故地相遇,其實命裡早有注定

被離棄於雨中的人,有一種難以忘懷的浪漫

巴打呢個留言style好似有D新海誠
今集既抖氣位做得好好,不知不覺又勾返起兩個人既回憶,轉而將注意力重新對焦係天翔同芊琴身上,仲減少咗失去小穎既傷痛

巴打似乎睇到3篇哭溯之間既關係
天翔有福鳥,可以同n個芊琴一齊啪啪啪

出唔翻現實都係一樣
如果係垃圾騰一定會咁諗

3篇哭溯真係好好睇
見你up link我又睇多次

又見多次天詠喊
我覺得芊琴本身就係同茹霜同一間學校
轉校 唔鍾意電車 殘舊結他
呢位女主未免太多疑點

如果
結他同茹霜既歌有關

如果
祝福物可以係生物

btw我睇故好唔細心
自膠定先

3篇哭溯真係好好睇
見你up link我又睇多次

又見多次天詠喊

巴打有冇聽yiruma個鋼琴睇
我覺得芊琴本身就係同茹霜同一間學校
轉校 唔鍾意電車 殘舊結他
呢位女主未免太多疑點

如果
結他同茹霜既歌有關

如果
祝福物可以係生物

btw我睇故好唔細心
自膠定先

有可能架
唔通茹霜直程就係芊琴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞