《千萬不要乘往堅尼地城的137號死亡電車》5【懸疑恐怖】

1001 回覆
92 Like 3 Dislike
【 外傳加更】
小弟想進行一次外傳加更活動 ,加更條件為連載結局前達到其中一個:
(1) 以下置頂FB Post [200 Shares] 或以上(現為約100 Shares):https://www.facebook.com/utopianhunter/posts/1818541478386866?__mref=message_bubble
(2) LIHKG Post 5及之後任何一個Post [120正評] 或以上
若果達到其中一個條件,小弟會係4月連載《外傳》 ,是次《外傳》暫定為三個重要角色既支線故事,不少於15000字
其實為答謝您地支持,無論點在下都會寫《外傳》的,不過如果達到上面條件,在下會提早係4月嘔文出黎,亦懇請大家順便分享呢個故事,對作者係好大既動力!

不知不覺,《電車》故已經連載咗90日,亦都連續90日位於紙言單日排行榜Top10,本週更加升上第2名。如果冇您地一直對小弟投以信任,呢一切都唔可能發生,容許我再次說一聲感謝!

最後,小弟幸因《電車》得到好多新讀者既支持,我深知從零到宜家,一切得來不易,好多謝舊讀者既不離不棄,亦感謝新讀者投以既信任。
相信大家對本故事抱有一定期望,我亦在此承諾,一定比一個難忘既結局大家。

由大廈開始support
不知不覺,《電車》故已經連載咗90日,亦都連續90日位於紙言單日排行榜Top10,本週更加升上第2名。如果冇您地一直對小弟投以信任,呢一切都唔可能發生,容許我再次說一聲感謝!

最後,小弟幸因《電車》得到好多新讀者既支持,我深知從零到宜家,一切得來不易,好多謝舊讀者既不離不棄,亦感謝新讀者投以既信任。
相信大家對本故事抱有一定期望,我亦在此承諾,一定比一個難忘既結局大家。

謝巴已經支持咗小弟15個post 多謝您
亦都希望我仍然係Post 1果個不顧一切出文既講故仔啦

btw之前追熱鬧的朗豪坊
不斷見到謝巴留言
【 外傳加更】
小弟想進行一次外傳加更活動 ,加更條件為連載結局前達到其中一個:
(1) 以下置頂FB Post [200 Shares] 或以上(現為約100 Shares):https://www.facebook.com/utopianhunter/posts/1818541478386866?__mref=message_bubble
(2) LIHKG Post 5及之後任何一個Post [120正評] 或以上
若果達到其中一個條件,小弟會係4月連載《外傳》 ,是次《外傳》暫定為三個重要角色既支線故事,不少於15000字
其實為答謝您地支持,無論點在下都會寫《外傳》的,不過如果達到上面條件,在下會提早係4月嘔文出黎,亦懇請大家順便分享呢個故事,對作者係好大既動力!

我可唔可以狂禁正評
【 外傳加更】

我可唔可以狂禁正評

你地想睇咩外傳
【 外傳加更】

我可唔可以狂禁正評

你地想睇咩外傳

咁梗係想啦
三個重要角色有冇咸爺同小穎份呀?
加油呀夢巴

寫多啲出多啲

我可唔可以狂禁正評

你地想睇咩外傳

咁梗係想啦
三個重要角色有冇咸爺同小穎份呀?

正傳+外傳
會講曬佢地兩個既背景架
有d擺外傳純碎因為唔關故事主題結構事
加油呀夢巴

寫多啲出多啲

多謝
會盡量寫架啦
大概3月中左右結局
快d正皮啦各位
快d正皮啦各位

Fake巴
Support
Support

多謝啊
我會寫好佢架!
經過5秒的致命Deadair後,竟是小穎先開口:「夢巴,快d出文啦!」
經過5秒的致命Deadair後,竟是小穎先開口:「夢巴,快d出文啦!」

夢巴:下一篇文你比茹霜ko架喇wo 真係出?

夢巴:下一篇文你比茹霜ko架喇wo 真係出?

講下笑姐

經過5秒的致命Deadair後,竟是小穎先開口:「夢巴,快d騰文啦!」

經過5秒的致命Deadair後,竟是小穎先開口:「夢巴,快d騰文啦!」

不斷見到謝巴留言

咩熱鬧的朗豪坊?

不斷見到謝巴留言

咩熱鬧的朗豪坊?

一個舊故

不斷見到謝巴留言

咩熱鬧的朗豪坊?

一個舊故

完全唔記得有睇過

咩熱鬧的朗豪坊?

一個舊故

完全唔記得有睇過

講男主角同隻狗困咗係朗豪坊
然後有兩個女仔 一個叫Moon既主持人
仲有關公同埋冰女架呢

咩熱鬧的朗豪坊?

一個舊故

完全唔記得有睇過

講男主角同隻狗困咗係朗豪坊
然後有兩個女仔 一個叫Moon既主持人
仲有關公同埋冰女架呢

朗豪故係你架
隻狗
好記得啲model公仔識跳舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞