氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
投胎鬼畜道,又要等千世輪迴
你係咪睇錯咗我第一個回覆?

我冇話過有人陪伴係唔啱

我只係話你唔需要用 cancer 去比
人係科學上係動物,但係而家講緊呢樣野咩?
人地講人文同文化,動物有撚文化咩
Rip \|/
搵中醫 搵唔啱就要轉 唔係個個既方法/藥都啱洗
唔好去泳池 多d去海灘 盡量戒口同早訓
咁都叫鼓吹?
佢用錯例子去鼓勵人都唔講得 ?

講真, 有情緒病既人睇到佢用大病同自己比較, 只會更想死, 因為佢會覺得就因為我係小病, 就要強逼自己生存落去?

人地都生存到, 自己都生存唔到係咪好冇用 ?

有情緒病既人諗野唔係正常人諗到咁樂觀, 好多人自以為樂觀積極既鼓勵, 先係推佢地去死既原因
樓豬咁後生,醫番好濕疹一定好靚女,可惜

你d回覆太高質,唔識應
其實人都死左, 又已經陷家產
其實有正常智力既人都知誰是誰非
呢類倫常案冇可能係個落手個個情有可餘
上面個D話咩殺人係自然界既天性, 我諗個D野人係唔知咩叫人禽之辨, 連最基本既道德倫理思想都冇, 証明香港既教育係幾失敗
小學都有教今人見孺子將入於井皆有惻隱之心
件事都有左結論, 人地生命都完結左
我地可以做既係反思點樣對待呢D社會既邊緣人士
唉 係我唔明 就當我蠢 ok?

但我勸你唔好係有情緒病既人前面, 講咩 cancer 既人都堅強生存度落去, 依類說話

你明又好唔明又好
條友實在太高質
就咁講一句就叫支持當然無用。

但係成個過程都陪伴左右,幫手照顧個病人,陪個病人。
咁就好有用
連登仔真係恐怖過邪教
教人自殺
人地真係試左
今次安樂啦
訓覺小心啲啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞