氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
rip
佢有個REPLY 話唔駛笠實, 慢慢死去.. :<
我想講ge係quality of life 絕對會俾濕疹影響到
我係右手出事, 當年R損到係要包到成隻手一舊咁款
just get a house 4House
真係樓主?
其實自己RIP 咪算囉, 有咩必要要殺老豆老母 唉
嚴重性高 心理壓力會爆煲 同絕症有得比
你想死姐 你老豆老母唔想 點解要殺埋佢?
邊度confirm 左係OP
冇得諗
父母的確唔一定啱曬, 但做錯野就殺人就一定錯, 唔關愚唔愚孝事

如果調反轉係子女做錯野, 父母係咪有權去殺仔女?

依單野暫時未知父母當中做過啲咩, 可能有埋怨過個女, 可能有比過壓力個女, 又或者其實咩都冇做, 但係個女抑鬱情緒爆發諗埋一邊, 甚至只係個女自己埋怨父母遺傳咁既病比自己, 冇人知

但無論係咩情況, 你可以怨佢憎佢, 父母對你唔好可以係你憎佢怨佢既原因, 甚至係你忍唔住傷害佢地既動機, 但唔會係將殺人既解脫理由

有免死金牌既係殺人依種行為, 唔係父母既角色
點解起到樓主㡳?
冇追post 伸手黨
人都死左連登仔仲要指指點點
樓主rip
又搵其他人黎比較, 依種思想先最人憎

你睇下非洲啲人冇野食冇地方住好慘呀, 你係香港住劏房食狗飯已經好好啦, 珍惜啦
講咁多做乜,夏蟲不可語冰,我諗當事人既感受唔係你呢啲自以為價值觀正確既外人說三道四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞