氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
晒鳩氣啦
成班無病無痛係度討論人地個病情
針唔拮到肉都唔撚知痛啦
咪撚係度扮聖人啦

你地永撚遠都唔會感受到人地廿幾年黎受既痛苦架啦
正常人間中有D病痛都唔撚舒服啦 人地長期都係咁
根本無正常人可以明白
連登仔又贏
一句夏蟲不可語冰就話人説三道四

咁成個連登都係説三道四
自以為價值觀正確 ? 你有冇睇我上面啲留言, 我都有幫個女仔講佢殺父母可能係情有可原, 冇人明白個當時人既情緒同思想, 但殺人依種行為一定唔啱, 無論親人定外人, 冇一個人有權剝奪另一個人既生命

好好, 我係外人說三道四, 我價值觀非常直正
24小時求助熱線︰
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線︰23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288
quote你老母臭閪咩
你有冇打過去呢D電話架

我打過
一係唔通
一係得講英文
接電話條女仲要訓住覺黎接
呢D仆街電話成個condom咁都俾班報紙佬對到穿曬啦
求鳩其dum 堆電話number俾人
仲有果少少希望都俾receptionist exhaust 埋

我有個社工朋友話,呢啲電話接線生其實好多都係train過嘅義工,唔係真係staff嚟。

利申: 唔知真唔真,求有社福界人解答
乜唔係架咩
絲打RIP
來生不做中國人
佢有冇留遺書?
或者佢唔想父母係佢自殺後傷心呢?未必一定係憎父母
拉撚哂樓上班教唆自殺既仆街啦
唔理真心定假膠
成日以為網上鳩噏唔洗負責任
闖左禍就拍拍蘿友以為唔關自己事
睇新聞話樓主有落藥畀佢地訓...
咁唔洗討論啦
你都覺得啲比較黎好on9 呀嘛? 學你姐
口德撚全面進場
咁佢家姐呢
講到呢啲生與死話題不嬲要小心嚴肅啲
你去出膠post撚有人理你說三道四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞