氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
係冇,係有啲on9教曬啲方法點死得舒服啲
你又知做唔到啲乜 佢上得黎問其實都應應係考慮緊
睇樓下啲對答都好似無乜野
解脫還解脫,唔似會殺埋老豆老母。。。
仲有既係,又會比你一個女仔可以double kill咁勁....

anyway,可能樓主同屋企人本身關係都差
想死唔諗得咁多喇, 有咩所謂
如果其中有人冇死到 一定落案起訴佢,要死一齊死

呢啲留言雖然無直接叫佢去死,但係明顯係鼓勵佢去自殺(或者幫佢度橋)
唔洗兩三頁就出咗事,你覺得上面班友無道德責任咩?個良心過唔過得去?
你做人又好上網又好,點都要俾啲原則,人哋成家嘅命,咁就無咗,如果咁都可以無動於衷嘅咁同嗰班眼中得錢嘅支那人有咩分別?
Show Blocked User - 白馬嘯西風 )
RIP 絲打
唔係當正係神,係想你班友出少兩句聲當幫忙,就算你無辦法安慰佢,但係洗唔洗幫佢度埋橋呀?又教人要死一齊死又剩

就係人哋處於最脆弱嘅時候都要踩返腳先爽嘅係咪?
老實講,放少兩句負有冇咁難為你(或者上面班友)呀?
最燃on9係啲人嗰兩句話陪佢去死
RIP
個女仔答過一句
如果幾日都無人發現呢

極之懐疑開po之前雙親已經遇害
兇手因其它原因殺害雙親,誤殺又好
犯錯後知道走唔甩
先至畏罪自殺
兇手尋死決心之大
非連登仔三言兩語可解
各連登仔無須自責
聽我同學享過
幾個月前試左次失敗左佢估係冇封實個口漏走哂或者氦氣唔夠純,淨係記得吸左陣就冇左意識,隔左唔夠半個鐘俾人叫醒

人哋大學畢業,睇完呢啲留言咪識得笠實啲囉,你自己諗下講嗰個有冇責任,唔洗答我
R.I.P
願你在天國無壓力
永遠冇病冇痛
Btw 班馬後炮收一收皮啦
一D基本尊重都冇
自己父母都殺 點尊重
買食物俾露宿者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞