氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
屌你咩你再賴遠啲唔好嘅

如果有人想自殺,你以為叫個人諗開啲唔好做儍事就有撚用咩,隨時適得其返

講下自殺不遂嘅後果都變咗背負人命,鍵盤戰士企係道德高地真係乜都講得出
屌你老母咪撚係連登鼓吹呢d風氣啦
班小朋友睇完又當真架喇
rip
置頂啦個post, 等d on9仔收下把口
樓主一路好走
\|/
我無話要合理化殺人,講啲咩殺人無罪,只係我簡單代入理解下呢單野來龍去脈之後,其實都無人想搞成咁既慘劇。

ps.做人父母之前真係要諗清諗楚,唔好覺得自己好偉大,為人父母一定大撚哂

總之rip
正宗冚家鏟
啱啱商台在晴朗的一天出發 講呢個 post.
我明你意思 但情有可原唔係咁用囉

慘劇係好多因素造成既 例如
家人冇支持
個事主睇唔到希望/方法
情緒影響 責怪父母

唉rip
民除害先,為香港做返啲轟烈啲嘅嘢

你係想表達啲咩?
rip
呢個情況抽政治水,你覺得自己同無腦藍絲有無分別?
你第一個回覆我無話你
我講緊你第二個回覆
咩為民除害 為香港做返啲轟烈啲嘅嘢先去死
你咁講咩意思自己知
但係樓主就係覺得佢老豆老母自己有病 生佢出黎係害咗佢
所以好大機會係佢見到你話為民除害 仲要轟烈啲 由本來自殺變成殺害雙親再自殺

柒頭心都荒哂係咁幫自己解圍搵藉口
入冊啦準備
第一頁有巴打話驚唔驚死唔去會變植物人?
樓主話幾日無人理應該唔會救到
樓主比起一眾死剩把撚屌口既連登細蚊仔勇
話做就做
唔撚會搵藉口
你班網上兇狠既垃圾學下嘢啦
邊個教唆犯嘅分身
想推到1001?
既生瑜,何生亮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞