氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
其實佢係咪理性既人我地唔會清楚
少提感情野都有可能係其他原因
連登仔唔係一直推崇自殺咩 好啦依家真係搞出人命就成班係度扮sad 唔該有自殺念頭個啲自己條命自己諗清楚啲咪聽連登仔9up
都係
理性既人先容易拉返黎
邊到買嘅氦氣
鳩估:
可能死者根本就唔想俾人發現自己自殺, 所以殺埋雙親....
當一個人成個腦都係負面野既時候, 有時父母既語氣同言語更推動佢咁做
冷薄到
係啊
你老母臭閪
快撚D打過去啦
皮膚病呢家野, D人成日講咩有得醫, 但就冇人明白佢會翻發既問題....
有D藥係可以好快好, 但都係治標不治本. 個個月都要俾錢買藥, 用得多又有可能要轉藥.
信中醫個D仲慘(唔明點解老一輩既人咁信中醫)....因為好多時都係冇撚用, 到最尾又係自己辛苦, 咪又係要俾貴D睇西醫專科.
好多方面都要好小心, 呢樣又唔食得, 個樣又唔做得咁.
最慘係每日都昆自己控制到病情.
原始人先信中醫
D人成日以為放左呢個電話就解決到件事咁
agger
\|/
Rip
同我講咩都無用,網上留言執法機構從來都追蹤到 ip, 而事件發生了,警方相信現在已經開始調查誰教唆人自殺。事發前的留言中,以口吃鄧艾最大鑊,他細緻的列出無痛自殺的注意事項。至於閣下,除了涼薄我想不到第二個形容,説話講了就收不回,事後開再多分身或post再多生命熱線帖也無用。今次亦給我們上了一課好好的生命教育。死者往已,唯有希望同類事件不好再發生,願死者安息。
好撚過啲人咩都唔做
點解硬係有d傻閪係度冷嘲熱諷仲可以攞正牌屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞