氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
今次真係一個反面教材

當呢個世代大家都以為網上講野唔需要負責任時就會乜都唔理有咩就講咩

有d 你可能以為係假膠,到你真係做成大錯時的確你可能未必需要負責任,但我相信你個心應該呢一世都會過意唔去。

因為始終都係人命黎
希望樓主安息;祝你下一世擁有健康既身體。

同時都希望各位巴/絲引以為監。
要rip就rip
唔好話係巴絲打就可惜啲咁啦 講到好慈悲咁
咁同之前感謝上帝升降機無跌死自己老公個條八婆有乜分別

既然你話係你身邊既人姐係你會著緊 咁我好希望以後所有會員都會留少少愛心同關懷比大家 唔係有事先假慈悲
RIP
絲打保重
我有排先訓
會唔會只係兩老阻佢自殺, 話咩你要自殺就殺我先, 點知真係殺左先再自殺
幼女係理大畢業
因為依啲討論區到今時今日已經有太多膠會員 好地地討論下兩三頁就變膠 其他人又會on9當有趣 一係就無啦啦屌人老母
係正常既見到咁都唔會認真覆啦 係見到出左事睇唔過眼先會出嚟發洩下
到頭嚟又係還原基本步
下星期個post沉底 一切照舊
rip
RIP
真係有好巨大既無力感
所以我相信你理解,好怕聽到d 人講:有勇氣自殺癟勇氣面對。有時真係覺得死係一種解脫
尤其是當一係人諗野好負面個陣就所有野都係灰色
無其他人傾訴好易同網上面既人有親密感 好易就信你講既野
講錯少少就做傻事
有份教唆嘅都大獲喇
學術台唔代表係帶咗頭盔嫁
雖然口講勿認真
但事實好多人都真心
算啦 唔好怪其他巴打 成件事我覺得樓主已經係有預謀
可能好早已經計劃好 呢個POST唔係導火線 只係一個媒介
人都死左 大家應該認清連登係一個咩討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞