氦氣自殺有無得諗?

1001 回覆
432 Like 383 Dislike
啲連登仔真係社會垃圾黎 睇呢個post就知班垃圾有幾垃圾 網上鳩吹fg60k 鍵國都算 仲叫人快啲去死 冷嘲熱諷?屌你老母
可惜而家先睇到呢個, 濕疹係有得醫, 學鬆靜混元功或者原始點都有機會好返的

有呢個困擾既巴絲打不妨上網搵資料睇下.(氣功就飄渺d,原始點網上有晒免費資料易接觸好多。)
拿咁講又唔啱
呢啲熱線全部都係義工黎
係個系統派call去義工嘅私人電話
不過佢無道德操守就真係佢唔啱
Rip
義工 而家先知
rip
Rip
咁係邊個in charge 另一回事啦
但係實際上個outcome 係咁鳩流
仲要拎suggest 俾人人係咪搏屌啊
rip
只可以講絲打上錯論壇
如果自己個人無一個穩定既價值觀而上連登
真係會比依度既負能量所影響
簡單D講即係要有『上連登,勿認真』既心態
同埋下次再有依D所謂既學術討論點殺人/自殺之類既post
大家不如唔好以為真係學術討論,見到po既入去開解下人好過啦
正正常常應該無人會想研究點樣舒服自殺
只可以講你打去無人聽俾人西聲係不幸
唔代表無用
我打過 outcome 係有好轉到
咁就係成個system問題
派call去人地私人電話包人地真係24個鍾都有時間consult人咩
第2 班義工咁唔想做義工就唔好做啦 我打左十幾次都冇一個聽
R.I.P
呢度得bias 冇科學
我相信樓主都PLAN 好晒............RIP .....
濕疹係痕撚到仆街, 搽到cream一pat pat 日常生活都有影響啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞