[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (19)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
塊Sensor大
即係枝鏡都要大枝d
你唔係預可以用番本身枝鏡下麻
5月尾出左啦
台都未出邊有賣街
佢整返走個vibrator 大把位
即係你覺得枝鏡係可以做到部機咁薄?
華為 1/1.7"都做到8 mm
佢放唔落1”, 放1/1.2" 1/1.5"都唔厚得幾多
其實你識唔識架
唔好估估下先啦
除非用曲面sensor
如果唔係點都做唔到而加d機咁薄
點都厚過部xz2

xz2就係因為厚所以冇咩人買
雖然我覺得部機好靚

因為除左大細之外仲要睇影出黎既Quality
影得唔靚幾薄都冇用啦
你唔係覺得依家新xz2咁厚係關相機事嘛?
以佢cmos size, xz2整薄多2mm都得
一路講緊鏡頭啊
如果佢用1吋會厚過而xz2啊

想不到仲找到這部機。。。。
想問香港仲無人修理個touch screen?
難搵 多數都唔會肯整 除非劈到你傻
我咪同你講 佢依家部xz2可以整薄好多
佢依家咁厚唔係因為鏡頭, 所以佢換1/1.7 cmos都係咁上下 ,係睇下佢肯唔肯落功夫
華為咁大cmos, 又唔見佢厚

你唔係以為xz2 鏡頭有十幾組鏡 先咁厚嘛
其實你知唔知1/1.7同1吋差幾多?
都話講緊1吋放落電話到要好大枝鏡
落幾多功夫都係大架啦

同埋由頭到尾都冇講xz2個鏡頭
係講緊一吋sersor嘅機會厚過xz2啊
睇清楚先啦
我後來咪話放唔落 1" ,咪放 1/1.2“, 1/1.5,“

膠係比自己既
sorry 巴打 等我仲係咁講
咁舊既機 好多app都行唔到啦
收埋 得閒拎出黎欣賞係最好
垃圾自 high FF 圖
呢幾日部XP倒緊水。。見到XZ2P個樣真係 ,有少少想入XZP 但係又好似好不智咁
佢專登同你倒水 呢個係Sony Timer

我部機粒電有2540 mAh 都同我倒水
強國xz2p 7月發布
Source?

不過都係等XZ3 要睇我部XP仲有幾耐玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞