[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (19)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
XZS 更新左 41.3.A.2.128 之後 d 電好似倒水左咁
Xz2p貴左粒獨立影像晶片+雙鏡姐

1399貴在用料同設計

855好似delay到下年第二季出貨
膠通

1399 又 delay lu
my XZs updated this but now it become always hot! Any brother also have this issue?
ME too!!!
所以我部XZ永遠留在7.1.1唔更新,越更就越食電
Anyone know how to downgrade back to old version of firmware?
刷rom
巴打們, 我有部ZU 舊時root左,
最近拎番出黎翻新, 開機見到果個superSU話update, 咁衰多手update左
依家部機就死左, 開機去到sony畫面後會自動重啟,
想問點樣可以變番正常
另外 部機係用緊 Philz Recovery的,
謝謝
any HK firmware can be downloaded and use which tool? after this all app can be kept or not?

Thanks!
雖然唔知有冇用, 但係CSL 仲唔撚開個VoWifi 比xz1c 同xzp...
駁電腦重刷Sony firmware
係咪用佢個software Xperia Companion ?
留名
download左未更新好驚
係咁叫我裝
Flash tool
依家去邊出機好?想出XZ2
衛訊
其實傳說中既1399 有咩特別 , 點解個個都expect會有大事發生咁
價錢平同多野送?
獨立日本設計
有咩慘得過前晚出咗部XZ2琴日部Z5P就整返
D hardware同埋software唔知會搞成點
1399 買個design?市場唔會接受
你話部機用鈦合金做, 點跌都唔壞就話姐
小米五千蚊 做到faceid inscreen fingerprint
你1399都唔知有無呢埋野
有良心就塞塊1寸 cmos落去, 先叫對得住個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞