[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (19)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
重開左兩之又冇事
兩次
屌 真係唔講唔覺
希望更新可以修正到
唔覺有分別
冇可架啦,我部xzp第一日買番黎果時就知有呢個問題,到依家都未整好,睇黎係硬件問題,所以下部都唔會再用sony
人生第一部sony
好撚失望
依家用落好似溜冰咁 ,所以我都後悔左係我同一時期換htc既fd仲開心使用中
我舊機壞左 急換個期得佢同三叔845
三叔太貴同唔想用 打算比個機會用sony
點知咁基本問題都 想當年用nexus one又係touch有問題
早知買三叔 邊又幼d又有雙鏡
xz2真係重
我靠呢樣喺旺角換咗幾次新機,居然同我講話係咪都人為
三叔就唔好買,之前買左年幾兩年就開始lag, 好煩
下部睇緊asus rog phone
Xzp邊有touch問題
起碼快樂使用一年
我最近打機先發覺有問題
其實日常使用都ok 係衰在重囉
Amoled傷眼到仆街
而家用左iphone x幾個月感覺視力差左唔少
佢老闆xz2p 係咁delay
Sony而家冇premium既機都係伏
有premium 都唔代表唔伏
真係好撚垃圾 基本野都做唔好搞呢搞路,個震動聽歌根本多鳩餘,搞好個touch先啦 5千蚊買返黎機都打唔撚到
更新咗,同之前沒咩分別,細力d touch都係touch吾到或move得好少。
xz2入插耳筒會吾會show 個耳筒icon出來,我部xz2沒show係吾係正常。
我上過去Xperia care到問,佢話個touch要有一定壓力同movement先會sence到,我拎埋其他機出黎係佢面前做比較,又話唔同機無得比較又話呢個係Android8.0問題 最後俾咗張report我去換新機,換完都係咁撚樣
個touchscreen問題,我連Android P都試埋,都係唔得
吾你老母呀5p狗
service menu 有咩檢查呀?
垃圾震來唔知為乜
我去試玩都有問佢d staff 有咩特別 大家係啞左
有時真係an機唔撚爭氣抵蘋果屈機
吾你老母
我都係因為佢個相機先買,個salez介紹個睇片震動功能嗰時我女朋友衝口講咗句話吓睇片放係枱到嫁啵 個sales即刻ererer.......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞