[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (19)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
係,我on9信撚咗崇日撚啲鬼話
無wo,我諗住有咩事sony會保呀
高階嗰部反而無更新,Sony HK好野
一次唔得咪再上多次去cs囉
唔使人教你呀
電子野係咁架喇
當住咁多人大大聲屌喇屌你老母
由討論區變成抱怨區再變成苦主區
間間廠非肉眼可見問題都係先洗你一次機
即係個d暗病你第2-3次拎上去先解決到架喇
正一on9仔黎架佢
佢而家拎部機去強國香港既sony外判維修中心講咩工匠精神
你話你係拎去sony日本cs就話工匠精神姐
買機唔 check 機 我幫華仁多謝你食左件問題貨。

問題機、返修機、退貨機通常就係第一部開卑你,到你發現問題先換返部全新。有機會一換一全新你唔換,硬係以為有保養實無事。

個兩個星期有無跌過部機
首先,要買日水
跟住破解sim lock 或是用舊左 拎去官方做official 解sum lock
點check 返修機?
華仁咁黑暗
其實間間都係咁黑
買嗰陣係咁意check咗,但你睇返條片,劃十下先有一下失靈,我根本無諗咁多,仲以為係自己隻手指有問題 係過咗兩個禮拜先發現出事
同埋部機係完全無跌過,一條痕都無
細鋪買野好睇運
暗病機開頭試緊係試唔到喇
LG外判俾邊間? 又係TSO?
咁多年嚟都係架喎
係呀,一切都係外判商嘅錯,雖然外判掛住sony個名幫sony產品做保養,但其實同sony一啲關係都無,sony唔需要對佢有服務指引,唔需要監督佢同為佢服務質素負責,個售後服務垃圾,要非日本地區嘅sony產品消費者自己埋單係理所當然 如果發生同類事件,俾着sony日本cs嘅話,sony即刻9秒9同我換部新機呀,崇日撚話係咪?
屌呻都呻夠,有無人可以幫下手講下點拆壇野,唔想浪費太多時間心機係部濕鳩手提電話到
得佢咋嘛
上多去一次
早幾年都仲有自家維修...
相機 電視 walkman 咪自家維修
手機我整z3c仲有
xc就無了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞