[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
剩係知特殊裝備既野,其他都唔知
你地研究室升到幾多級?

棄驚果時研究室係雞肋,岩岩睇下先知而家好有用
Sad那到爆倉無錢合同位素
啱出wb果陣時
自己計過材料要儲5個禮拜
金幣要7個禮拜
thanos果d係double
儲即係三個半月既量先夠升奧丁/dormammu呢d
所以我一年都只係可以升四隻原T2/5隻black order+2隻原T
果時我淨係升佐暗夜
之後就上thanos奧丁果d
到依家black order都仲有2隻係1星
今晚就儲到1050石,諗緊買邊個iw skin好 ,本身買咗iron man同thor,仲想要寒冬、蜘蛛、隊長,但唔夠錢 (三隻都有T2同skin),只能三揀一,又要留水晶等war machine。
War machine
war machine仲要買咗兩次skin , 放咗好多資源落去 ,點知廢到咁
好似9號星期3就出更新檔,建議巴打睇定d先
研究、生成都升到盡
去到11級渣,升1lv要好多錢
有啲舊skin未買,等佢減價
寒冬,蜘蛛,隊長幾乎肯定三揀一 ,個人偏向隊長同GG ,嚟緊會考慮嘅都只得war machine同hulkbuster,因為只買鍾意嘅角色
今日iw 啲skin仲有減 ,隊長啲技真係萬年咁廢,當初頭3隻升就係佢,iron man 同thor
3隻入面應該都係強烈建議買寒冬,因為真係好勁好高輸出 重要有無敵,拎黎打WB呢家真係好屈機,gg俠都勁但係應該係for打pvp先勁d,美隊我估係因為得佢有t3所以先暫時勁,等佢出多幾隻t3角就應該唔輪到佢話事
寒冬普通裝已經打到1x stage既wb
點先可以拎多啲同位素 好多隻洗到hulk都冇同位素入
三隻入面除非t3到隊長,否則寒冬先,有隊長技,破發力又強,打影域/world boss夠強,打佔領開到s5秒對面,變左暴力男

蜘蛛俠就睇本身有無homecoming 果套,有就可以唔洗買新果套住,美隊呢套制服都勁左好多,起碼消失技都多左
t3唔到隊長,GG有homecoming果套,感覺上果套廢咗好多
升盡係幾多級,而家升一級要400幾萬,那有錢
wb改版搞到少左個途徑入手
先前wb跌好多5-6星 有時跌覺醒
打pvp聯盟戰極限模式十萬分以上,咁你每日都有粒6星
蜘蛛俠iw同home比又唔係話差太遠,火力上係強左,但home果套控場一樣出色,所以我先會推薦如果有home果套既話,不如買左美隊果套先,美隊果套強化得較明顯
15lv
我個人都幾鍾意隊長 ,不過舊skin實在太廢 ,所以雪藏咗好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞