[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
世界頭目討伐戰
左邊個一堆頭目冇的
右邊個幾隻 快銀 sw 都有
禁入去揀中間個難度就見到有成就
搵到喇
感激
新手想問下點解LOKI要先升?
用落又唔覺佢特別勁
分身有輸出,護盾有保命
初期可選角入面算勁
Shadowland 12層收皮
極缺字宙角同反派
SL Captain
係咁出T3技
痴鳩線
求問卡左係主線12-4 點可再沖
升多一兩隻打手/輔助,打手就幫助換左人都有輸出,輔助就可以分buff同補血兩種

Buff就daisy s3, 狼人s6果d加強爆發,groot就可以回血

另外多用換人黎避招同回血,加上用多有消失技既英,當然用jean, quick silver呢d本新自帶強大攻擊、消失技多又識回血既就最直接
你講果d 我都沒
咁嘅陣容同卡片係咪唔做旨意贏到thanos?
卡片冷卻唔夠會玩得好辛苦
咁唔好急,果陣我好似係用dr strange+ odin+ coulson過,12-4未算難,12-6至12-8先難
正路都係用Strange/Jean/Thanos呢d做主力去打
再加個強勢隊長,同輔助角
你未有都唔急打story嘅
反正唔打都唔會影響其他mode
想問冷卻係咪洗到40%就得?記得以前能力個版無show埋盟既加成,所以40就係爆左
odin唔係13-8先有咩?我用緊ca im 同 ws
個舊帳課左兩包三週年 hea playing
以前有Cap果幾關就最簡單
T3之後我都揀唔打
S6 一出秒天秒地
新手想問下 佢寫制服首購折扣 係咪件件都有折?
禁入去又睇唔到有幾多折

同埋我課左個包有高階6升級同精通 睇第一頁 係咪應該比snow最好?
如果首購制服有折 我應該買邊件比我有既角色好
感謝大家
升完啲卡片反而減冷卻
所以卡片係要洗好曬再裝
1. 好似係40-50%disc左右
2. 睇返你個pool,係
3. Loki ragnarok
感謝巴打 完全知道方向點走了
我仲有張6星精通 洗唔洗比埋Loki
琴晚追sl
就係覺得奇怪,佢做乜鳩急儲氣,跟住我就被佢打死左
搵控場角過左佢算
新手期應該未駛玩uru 或者3 子,相對uni normstone 既需求比較少
如果無期限,我覺得可以keep 住先
我有少少想比齊爾....仲買埋佢制服...
但唔知勁唔勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞