[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁神奇
話說我有兩個AC
1個自己用自己方法玩(當然個陣咩都唔識 大妁1-2星期前開)
第2個就3-4日前開 睇住FAQ REDDIT去玩
但我第2個星期玩到移家都仲係冇第1個AC勁(ATK個到 )
所以就想上黎問下係咪我MISS左D咩定點 利申第1個AC玩左1日1日半到最多
求高手解答
IW rare uniform
增傷有盡量放比S3增
你係唔係講緊
第一個ac 就有T2 角色
而第2個就仲未有?

我估你開第一個acc 時送左T2 selector
你求其揀左隻又唔記得

等你再開新ac時又過左送T2 selector 活動時間
所以新開就無T2 selector?
無錯我就係第1個舊AC有T2 我應該揀左但又唔知係T2 SELECTOR

我新開個個就冇T2 要等多廿幾日先有?

但如果咁計我舊個個再等多廿幾日咪有第2次T2 SELECTOR?我係咪應該放棄其中1個?
咁你都無玩1個AC
點都會放棄其中1個

由於唔知你揀左邊隻T2
又唔知你兩個AC 有咩資源同6星角
基本比唔到咩意見

如果第1個AC 揀左廢角 就玩第2個AC
Spidey t2
Spiderman 好易T2
所以我覺得無咩損失
繼續玩無T2個AC

主要因為有Sharon Roger 較重要
如果玩返舊嘅就無Sharon Roger
無咗Sharon Roger 係較大損失
Sharon Roger 無制服都輕鬆打World Boss

此仍個人意見 只供參考
求教
岩岩儲夠水晶買特價制服
iw揀邊隻好d
你有咩角色 練成點 之前用緊咩制服 依家玩到咩階段 主要玩緊邊d模式?
以前玩 而家回歸
想問呢家帶升上60lv 係咪仍然自動9-8?
真係純粹新手 岩岩開始玩 推緊主線
隊長 / Ironman / Thor / Spidey / Bucky
是但一個你6*左,又無制服,而且又有愛嘅角色
thank you 巴打 因為諗緊邊隻制服勁d
其實都係各有各特色
推介俾你嘅原因都係因為呢d角色唔難取得,而無制服就好難用嘅角色
買左制服 = 幫個角色翻生

如果係長遠d睇,我都係建議你儲錢黎買6*卷
不過我估你都係因為iw,對某d角色有興趣先開始玩,咁不如揀個自己鍾意嘅玩住先
因為iw新look幾隻都好有型 特別係spidey同ca
im真心好好用 個招極速移動打wb保命
以新手來講最即時感受到勁抽嘅我會推薦sm,winso,im都ok,但係thor,bw同groot就相當唔推薦
bw太食target 容易生命硬接難玩
想問下 有沒聯盟
買哂
提返 Limited Gold event 11點就無

未攞記住快啲攞
順便想問下玩開內戰隊買隊長定Spidey好

隊長preview同埋legendary battle睇過技又係生命值硬接型, 但係個造型好正,偏偏水晶應該唔夠係sales end儲到3000

btw本身內戰三隻齊晒內戰制服
而家我仲諗緊張T-2卷比captain定Thor好
而家都仲算係新手 我得spidey(iw skin)同anti venom係T2
所以諗緊升Thor定cap好 諗好升邊個就買skin 已夠水晶
sharon rogers呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞