[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
明白了 THANK BRO
同你差唔多,thanos都係差4lv 有生體但無晒bam
Thanos最遲升爆潛力
生體都炆水 第二波更新又多一堆角上70lv
岩岩出果時玩左陣,而家想玩番
爬完文拎左回鍋堆野,6星選左女美國隊長,之後做完任想換隻舒妮發覺差10粒先6星
而家有下面呢堆野,有咩要練同埋有咩制服好買,有7000鑽以前儲落
信箱仲有440粒生體

我會prefer spidey多啲,timeline係中分場or低分場就算你auto打個效果都幾正,人哋郁都郁唔到就俾你殺左,ca就個人認為隻角色本身火力都麻麻地,係呢個先手秒殺年代時不與佢
利申:萬年隊長fans
呢兩日又多左新手
之前少左幾日
最終都係忍唔到手貨左個3周年包

岩岩玩返有排先pickup到,而家最想拎係Scarlet Witches
咁早上70無用
第一隻t3又無
裝除左超重課 根無有排先升到4*25
仲有魔方碎 平均一日打五場都可以唔跌
難跌過書
寧願等佢出多少少t3 留定資源睇定d
仲係得169個

下個Post換

清D嘅
Ironman同Thor排咁高
OP: IM and Sharon are so close to each other, but maxed out IM with IW uni is slightly better than her.
Teen Groot maxed out is not on par with Titania but definitely better than Moon Knight. So, his spot is correct.
For Angel, he is mot better than the others in front of him, either. So I couldn’t move him up. Plus there is no space left 😝
開次元 洗卡片
打 咩級最好
6星換左血蜘蛛同洛基🤔

Inhumans唔怪得唔掂
劇情差唔緊要,特技差唔緊要
儳起馬好似iron fist咁搵啲靚仔靚女黎做既
左二個黃種人想點,又黑又禿頭,成個農民咁
睇左一集見到佢已經想skip左佢出現既部分
誤用左二百張生物認證 好無重練
每日生體20個抵唔抵屌?
睇第一版
左二好似XMEN3出過
有刺條友
用錯邊個
岩岩新手唔知
佢會一路打一路會送女美國隊長生物認證
我用哂落佢到
你會買skin架嘛
冇問題
唔該唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞