[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
未升 姐係即接升sharon rogers最好?
thx 巴打
呢隻係有課無課 任何人都應該係第一隻升T2既神角
因為我對spidey對venom有愛先升佢地
咁我下隻升sharon rogers thx巴打
記者隊
隻GAME有愛玩會好難玩 我一開始玩係女雷神起手

之後玩左一個星期發覺已經難打 之後睇完攻略重新黎過

兩日已經追返個進度 記得D 6星選擇卷 T2角色選擇卷 高級選擇卷

跟返PAGE1推薦果D角色 呢D勁角對你會好大幫助
22:59睇到呢段message
宜家先睇到

玩到而家咁唔知升咩好
有無巴打教路
你爆左機 可以del驚了
已完成Dr.Strange + X-men story mode
e家首要係味幫Dr.Srange同Wolverine升裝同升技?
完左先係真正既開始
XMEN 大把野要肝 又羽毛同水晶 又肝個4隻野
Dr.Strange 又要肝4隻野 仲有黑暗次元個3隻

我好辛苦咁完左STORY MODE都未肝完個幾隻野

我仲係好想知磁力王DX包 有D咩
1買返黎就6星? 要唔要升裝 佢入面係唔係有關卡要打
睇你應該係無課

儲6600水晶買左磁力王先

特殊任可以打沙人 歌姬 MYSTERIO 呢幾隻都可以幫你打影域

X-MEN 除左野獸升到6星 其他幾隻都要升T2 遲D拎鳳凰

幾隻都好勁 所以記得升

有生體卷 揀雷神3隻史克奇

升到T2可以幫你過極限盟戰個近戰反派

WB就升快銀 機堡 女巫 天啟先 呢幾隻實用過BLACK ORDER

暫時係咁
唔該巴打
送隻1LV6星既磁力王 要升LV升裝

可以係X-MEN D任度拎返額外獎勵 (1500水晶 400 BIO )

每日有多兩關可以打 每次約40羽毛 20乜乜乜水晶 2碎片 10BIO
升裝就用返羽毛定生態?
同埋係送t2磁力王?
我有5千石 諗住儲完買佢
之前買左美隊 ironman 寒冬戰士 skin gg俠
距離可以拎女巫仲有好長時間,你地建議慢慢解任開定比千幾鑽開(解到差1800鑽可以開)
升裝係普通角咁 用GEAR 同次元碎片

唔係送T2 係T1所以要自已升裝再T2

T2 D料係用 X MEN果D料 數量同普通角一樣

羽毛=反物質 水晶=彩石 碎片=北歐石

當然可以用T2卷黎升 不過我當時買左PACK之後 D料好多

所以X-MEN D角我都係就咁升 無用T2卷
有愛咪開 不過準備左錢同BIOS升佢未?

唔係既話開黎得1星得個睇字
我明用GEAR 同次元碎片
但15裝之後係用BIO定用羽毛
同埋個關出既BIO係咩BIO?
有錢用晶
我冇錢就慢慢開
搞左x-man 4天王先搞A1果D
15之後要BIO 額外獎勵可以拎400粒 加埋每日有20粒

全部BIO都係磁力王 打果兩關有亂入 4隻X-MEN角隨機1隻
儲左幾萬bam一個更新清哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞