[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
岩岩忍唔住課埋xmen月包
原本回坑果陣同自己講,唉 是旦啦 唔升xmen,點知玩返差唔多1個月又6600又月包又乜又物

呢家真係咩月包都課哂 熱點都課埋
好彩我我一向夠慳皮,成日儲石唔洗,以前淨低左7000幾水晶
利申:琴日回坑,只課月卡
已經買左隻磁力王番黎先
我回坑果陣都有3000幾石,拎哂去買制服

慘得過我回坑得700幾,而家各樣夾埋幾日就課左60幾蚊都係緊緊夠係sale end前買3套skin
咩6600個D太遙遠,而家睇個7日箱係咪繼續出體力金幣廢野再決定課唔課埋288 shield lv包
請問 升2099, shuri,定snow 上t2好呢
你問我,我會簡升snow
你用咩黎升?
課左月卡就Luna
如果用高T就3個都唔好
請用落nova
最後買咗雷神skin
諗住課金買每日認證升loki同shuri/女武神
再用埋個t2卷買sharon rogers
點解要課金黎升LOKI同SHURI 呢兩隻影域關卡OR官方送果D都可以揀
咁我升女武神 thx巴打
睇完呢條片我都想買

https://m.youtube.com/watch?v=GwKnqtdHI68
睇下第一頁既月卡用法先
新手唔該睇下第一頁先好唔好
我無課既 但課金角 我係建議2099 OR LUNA SNOW先

由其係2099 T1已經OK PVP好勁 打盟戰極限速度都輕鬆過10萬分

女武神我諗都係貪佢招T2技多 替代有COULSON同SHURI

所以練左D實用既先比較好
終於到我喇

[black]但我想要Valkyrie [/black]
依家新手咁正 角又唔洗點FRAM 又一堆野送
近戰角 速度角 爆破角 宇宙角
sor,講錯
近戰角, 爆破角,速度角,宇宙角 <- 咁排先岩
最衰係fb同個ac連結左 唔係真係開個新ac算
未T2 Ironman.....
刷番做8粒iso係味有多餘$$先好做?
E家用緊7粒
p.s Ironman N年前玩落 hea玩果陣
當年神角Antman已經跌到落底,個時仲要買左Civil War skin
係爭在冇上T2

有時無課玩家重玩仲多月卡角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞