[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有頭髮正常少少
冇頭髮真係好樣衰
新手
其實蜘蛛俠有2099lv 見到有人solo 27唔知定29層仲有三十秒時間
呢套, 我都頂唔順, 好怪成套戲
心目中既black bolt 應該好勁,
呢套唔知做乜9 咁
課左水晶月卡
係咪應該留黎開MAGNETO?
定買制服好
除左角色
你要睇埋人地卡片同烏魯
唔係個個用勁角就勁
兩樣都要喎
你個pool有咩
都係 要靚stat先發揮到
我睇在男主角靚仔就繼續睇落去
我個account覺得物攻角除左qs同winter soldier 其他都好廢
可以要買返件黑豹制服,拎返張卡先得
有冇巴打幫手望下
而家升咩好同埋要做咩先,D咩世界BOSS,影域要升邊幾隻先開始打
嘩屌呀,新雷神制服上到最高位
打world boss phase 1打到去得返6行血
但最後都係打唔贏
有無公會可以入?
玩左3日 20lv 了,小課

我無買雷仔新衫
又無得開filter,啲公會滿人都仲show出黎,但又唔俾人入
想問下每日任個同位素合成係點解 升級又唔得變屬性又唔得
張圖下個post可以放頭post

btw thor竟然係新制服升到咁高
btw
生存輸出輔助個比重係唔知係點
cable靠輸出上位 但鳩神冇輸出但又排到中間
偏向玩pvp既人依兩隻心目中應該都唔會排咁高
依d表100個人整有100個答案
所以參考下就算
eg: 1星同位素,我升到粒同位素+5,跟住就可以同另一粒同位素+5合成
你要升爆2粒同位素先可以合成做1粒新既(呢2粒同位素都要係同一種同星既同位素)
呀,盡量唔好哂錢升1星同2星同位素,因為打出黎既同位素最高會跌3星,可以見到3星先可以升,慳返d錢
慢慢打 ,記住佢10行血左右果陣會出1次紫色天降雷,要避,跟住打到佢6/7行血變左身之後,每次d天降雷通常都連出2-3次,避哂先好再打,切忌貪刀
沒錯 補一補充:

**Notes:**
- All characters are maxed out.
- Uniforms are essential for their spots.
- Captain America’s Tier 3 and Tier 2 versions are both in this list for a quick comparison.
- Just keep in mind that this list depends on the player choices and versatility of the characters.
- Special thanks for my alliance Nеxtwave for helping me putting this list together.
可能我太廢,我完全唔覺得無星換左制服之後可以上到咁高位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞