[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
https://www.reddit.com/r/future_fight/comments/8hgq03/new_tier_list_v400/?st=JGVNSLKY&sh=0b3fe11d

我爬左陣文都見唔到有人問
反而Corvus都有人問
你可以上去問下
正,好多文可以追,轉頭睇下先,唔該哂巴打
明白 唔該哂
留黎買制服好定儲多幾個月買磁力王PACK
Xman先
想問customer gear ga damage proc中文係咩
我見有人嘈黑寡婦新制服勁過小淘氣,話黑寡婦可以屌打哂pvp入面既快銀thaons同jeans,究竟係唔係真係咁勁
派彩未

收到 綠色毒氣好難避
點解無情報,情報狗係咪又偷懶
0課搭單問
儲晶買狼人/其他人制服定忍手幾個月買Magneto好?
上個post都有人問
結論係長遠6600都要買 制服就你要至少六星先發揮到
所以自己決定啦 巴打依家幾晶先
起馬要儲兩個月先買到
到時都唔知棄左未
有幾多pvp 向?
我就免得過都唔打TL
BW 直情唔知佢仲開唔開
coulson 可farm 工具神角,打wbu 都仲好有用
睇左一集之後覺得好差 冇睇了
Magneto先
比晒d 制服你都冇用,都係得個擺字拖進度
打得多mode 先追有愛既角快好多
多隻magneto 已經可打normal wb, sl
仲未計任務效益
爆發力高左
睇你應該係無課

先T2 SHARON ROGERS

儲6600水晶買左磁力王先

特殊任可以打沙人 歌姬 MYSTERIO 呢幾隻都可以幫你打影域

X-MEN 除左野獸升到6星 其他幾隻都要升T2 遲D拎鳳凰

幾隻都好勁 所以記得升

有生體卷 揀雷神3隻史克奇

升到T2可以幫你過極限盟戰個近戰反派

WB就升快銀 機堡 女巫 天啟先 呢幾隻實用過BLACK ORDER

暫時係咁

隻GAME有愛玩會好難玩 我一開始玩係女雷神起手

之後玩左一個星期發覺已經難打 之後睇完攻略重新黎過

兩日已經追返個進度 記得D 6星選擇卷 T2角色選擇卷 高級選擇卷

跟返PAGE1推薦果D角色 呢D勁角對你會好大幫助

我都係COPY返前一兩頁我答既野 下次可以追下POST
好痴線
條友重要係升哂血先,唔係升攻先,都已經咁高攻,cls
真係跟攻略好,
以前升埋啲廢野, VISION, ULTRON, CA, GG, destroyer呢啲....
跟住到出新野真係企左係度, 唔夠打就好快棄
巴打你講果D廢野,係我以前玩果時係勁野黎
我想問磁力王包有咩吸引個個都話一定要買
同埋你地升D英打咩關
超過八成半既英都曾經威過,係得少數從來未勁過
我以前棄果時最勁係黑豹,驚奇隊長,幻視,蜘蛛俠果堆
我玩果時yellow jacket 同ant man係神角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞