[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
猛毒買唔買得過?
反猛毒,我影域用黎打2x層個隻鷹眼
隊長真係打人好似蟻咬咁
你地打時間線同反派果D COIN拎黎換咩
當年初初玩
當年...玩左十分鐘就棄game
當年... 我一玩就玩左3年
時間線拎左黎換xmen覺醒果d碎片
反派拎左黎換特裝

當年玩裝備仲未有得reroll
Captain Marvel 中左3項physical attack
嬲到差啲想del game
果陣我玩im好似中物攻,玩gg好似中能攻
當堂灰9左,跟住打左勁耐次元裂縫拎thor,果陣係咁望住個手機,見到邊個開到次元裂縫就即刻入game睇下係唔係雷神
依到啲人應該未試過打次元刷369
仲係 comic cover時
我瘋狂開app 關app
就係為左comic cover no.3 6 9
果兩隻素材耐到我都唔記得左, 哈
當年gg我要課金先6星
驚奇件制服先係油王既象徵
真係唔貼都唔記得
個件勁少人有

我都有keep低呢D on9野
Iron Man洗左N次都係有幾行物攻真係屌佢老母叻媽寶
之前an機,無乜最舊個啲圖
3xx
岩岩忍唔住課埋xmen月包
原本回坑果陣同自己講,唉 是旦啦 唔升xmen,點知玩返差唔多1個月又6600又月包又乜又物

呢家真係咩月包都課哂 熱點都課埋
好彩我我一向夠慳皮,成日儲石唔洗,以前淨低左7000幾水晶
利申:琴日回坑,只課月卡
已經買左隻磁力王番黎先
我回坑果陣都有3000幾石,拎哂去買制服
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=13612&tnum=8

依家新手開acc跟住玩可以有四隻top tier 月卡角
仲加一大堆六星

真心想賣左舊acc重新玩過
我琴日回坑都諗過不如重玩,
但係唔捨得果7千幾水晶同埋已經課左月卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞