[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
你咁既陣容打兩轉20層再打多轉飛機
然後再黎多轉3P屌爛個閪都仲得啦
咁可能我技術差 或者唔識揀關
次次15層就停
唔抵
其實我好多時去到15-20左右先轉用T2
咁樣打既話就易過好多....
唔夠6星既T1夠唔夠做
好想知你用咩角色打關頭D關
你依度都唔只20隻T2啦 即使當你一層用一隻點會上唔到20啊
*開頭D關
蚊水D
要睇邊隻......
ching請你入game去盟頻 我地已經留左聯絡資料比你
大家多左既鳳凰羽毛會拎黎做咩?卡緊水晶但羽毛爆左數日日蝕
應該聯絡左了,等佢覆
升狼人制服
ab->制服箱
大家多左既鳳凰羽毛會拎黎做咩?卡緊水晶但羽毛爆左數日日蝕
升狼人制服
lab->制服箱
■5月11日14:23分更新內容通知66

1.修正泰坦記錄持有量在11個以上的現象

-目前持有泰坦記錄11個以上的將不會另行收回
(但只有在泰坦記錄少於10個的情況下才可獲得)

2.修正暗夜無星技能

-修正暗夜無星在裝備《復仇者聯盟:無限之戰》制服後使用3技能時昏迷效果未適用的現象

3.修正掠鴉兇刃技能

-修正掠鴉兇刃在裝備《復仇者聯盟:無限之戰》制服后使用5技能時
所有攻擊力/所有防御力/所有速度的上升效果未適用的現象

* 重新登入遊戲即可適用相應內容
天啟5技
用YEN課會抵D
你個陣容同我差不多
一定夠打30層有突 我有時頭15層都會用下T2冇腦咁過唔想煩
你認真打一兩次就可以知道大概邊D角色一定會用到,邊D可用可唔用架
你留意下打多一兩次就OK啦
我都係岩岩玩番2星期,之前都冇試過打哂30層,都係玩番之後先打哂
就咁睇呢堆角色可打以到極限既30層
但應該打到最後一隻T2都唔剩
前提係夠T1推普通關
不過我見佢T2左D我直頭冇乜點用既人 e.g. clea,太陽神,angela
唔知有冇影響,但佢家陣都成30幾隻T2照計都夠抽
T2太陽神我無記錯18關打ws+falcon+wm果關都唔夠打
有D T2角技能組都唔夠T1來 e.g女雷神
無盾無無敵無I-frame 一入場5秒就出返來
BTW期待下來緊buff 太陽神同deadpool
*deadpool係我FF
Netmarble: 改左都唔會賺到錢,可以慢慢黎
無錢升lab

Btw狼人邊件衫好d?
Yen會貴啲 但係隻GAME成日連我日本Google AC
要我登出日本AC先可以課港紙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞