[I/A] Marvel Future Fight [17] 無限之戰-全城期待Scarletwitch制服

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
頭先睇reddit,見到有人用IW thor 屌打phase 15無星,痴撚左線
狼人技夾雷神,一招5技打2行半

https://www.youtube.com/watch?v=Ucs7gtSbriI&feature=youtu.be

各位巴打我其實而家已經夠6600水晶
洗唔洗買左隻磁力王先
利申:琴日先玩番
建議買左先,因為買左6600,之後升xmen既人同埋狼人都會易d,同埋想要jeans一定要買6600
特裝, 好似刷過咁多次都未試過中過加幾百% 攻, 全部都係廢野, 係咪有攻略刷的
無課既話 一定係最先買6600PACK 資源會多D 每日20個BIOS 一個月就多600個BIOS

同埋會多D羽毛同X-MEN水晶 我X-MEN角全部都係用D材料黎升 慳返T2卷

隻GAME一個月先一張T2卷 但依家已經有>150隻角 要到幾時先升晒?

如果你唔係特別鍾意X-MEN角 咁你可以買制服升其他

PS.依家呢個版本最勁既鳳凰係一定要買左6600PACK先可以升到
所以咪話100個人整有100個答案
個表又唔係值得t2排名表
如果你計實用度 鳩神實唔會低過yj crystal strom依d wo
btw 佔領都算係pvp
咁你真係好早棄,連gotg 同ant man都未出
好似冇咁早,果時我都有練過巨人同YELLOW JACKET
巨人仲有件衫 果時巨人又易升打關又快

呢隻好似好勁

只可以講 中規中矩 一層亂鬥
318 個成長包買唔買得過,788個3周年包係咪唔化算
shield lv. 個包?
我都考慮緊,課晒其他抵課既得返呢個想課
如果係呢個既話Android $288
棄左好耐,岩岩玩返黎緊有3次回鍋6星selector同T2 selector,想問我而家應該點玩

三週年長期有 而且得石多 其他野好普通
所以我自己從來唔買
忍唔住手課左黎買xmenpack
+1
我都棄左差唔多2年返黎,唔知點解沒t2選擇卷
我覺得隻game啲錢最難搵,啲料都算易打,但下下都幾十萬幾百萬咁洗
回歸時有成4000萬,轉眼就得返4000蚊

升WB合果埋石貴到
原生個啲貴到
多D打組隊
組隊好多錢
日日打日日清
我打完都係得幾百萬
你有無除褲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞